- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Régen úgy ment a garanciáztatás, hogy Fogtad visszavitted ahol vetted és a kiskereskedő visszavitte nagykernek aki pillanatok alatt elintézte a dolgot, vissza kiskernek és vissza hozzád.
Most már megpróbálják megjavítani a dolgokat, amit a tulajdonosnak kell igényelnie, vagyis neked. Elvileg a kiskereskedő nem tud mit csinálni. Én egy kis számtech boltba járok, ismerem őket már több mint 10 éve. Mindenben segítenek, de sajnos ebben nem tudtak. Visszavittem nekik a cuccot, de FixIT tőlük nem vitte el a cuccot.
Úgyhogy egyszerűbb ha egyből FixIT kft.-t keresed a problémáddal, vagy közvetlenül logitech-nek írsz.
-
Black Dragon
addikt
Hát ez elég érdekes, én is csak bedugtam a recievert, feltelepítette az alap windows felismerő szoftverét, és működött is a billt. Amikor felraktam direkt a reciever szoftverét, hogy ott is hozzá tudjam adni a billentyűt nekem se látta, de nem is érdekelt, ment anélkül is, csak kíváncsi lennék, hogy hogyan is működne ez több eszközzel, ha ne lát még 1-et sem...
-
Mate
nagyúr
Nekem MK520-ak vannak. Szerintem nincs vele komolyabb gond. Kényelmes vele gépelni, sokáig bírják az elemek.
A maga 9-11.000-el árával nem egy rossz vétel.
Az általad kinézett billentyűzet 30k körül van, így nehéz összehasonlítani a kettőt.
Ahogy nézem a billentyűzeteket a K800 gyakorlatilag egy az egyben egy MK520-as, csak van háttérvilágítása.
32.000-ot biztosan nem ér, még 14-et sem.A sima illuminated billentyűzet vezetékes és szintén nem egy nagy szám.
A k810 pedig mérete miatt eléggé korlátozott képességekkel van felvértezve.
Jelenleg ezt a hármat dobta ki logitech oldala.
Személy szerint egyiket se ajánlanám.
A háttérvilágítás mennyire fontos?
Illetve mennyire fontos a vezeték nélküliség? Világítás miatt nem ajánlom, hamar lemeríti a kicsikét.
-
Black Dragon
addikt
A fényesedést aláírom, de nagyon kényelmes rajta gépelni, és a gombok már elég sok használat után is még működnek. Nyilván nem a legjobb bill, de nekem az igényeimet ellátja.
Regisztrálj egy logitech terméket az oldalukon, és amint kitöltöd a szükséges infókat, küldenek 10 vagy 15% kedvezményt, nem tudom most mennyit adnak. Aztán amikor kosárba rakod a kiválasztott terméket, ott tudod beírni a kapott kódot. Nyugodtan hasonlítsd majd össze mennyi lenne az angol és a magyar oldalon.
-
Black Dragon
addikt
Én UK kiosztással kértem a K800-amat, és azzal is küldték. Én ajánlom, hogy inkább az angol oldalról rendeld, meg kedvezménnyel együtt ott olcsóbban jössz ki, mint itthon, de még kedvezmény nélkül is. Nem fognak más kiosztást küldeni, ha azt választod, akkor olyat küldenek, ez biztos.
-
Mate
nagyúr
A billentyűzet magyar kiosztással nem érhető el. Így igen, neked UK verzió kell.
Simán magyar oldalról rendeld meg és kész. A számokkal ne törődj, bár nem is igazán értem mi a probléma."MAgyar store-ban válaszva: 920-001165, míg angliaiban 920-001165."
Vagy velem van baj, vagy tök ugyan az mind a két számsor.
Egyébként jól meggondoltad ezt a billentyűzetet?
Kis ideig volt nálam egy ilyen és ennyit szerintem messze nem ér. Bár nekem alapból nagy fekete pont volt a PgUp, PgDown, End és Home gombok hiánya.
-
Velocity
aktív tag
Lehet venni talpakat, 600 Ft egy garnitúra és ingyen házhoz szállítja a Logitech alkatrészboltja. Én is most rendeltem meg az enyémeket.
Nekem egyébként ugyanaz a gondom a garanciáztatással: munkához kell az egér, nem nagyon tudom hetekig mellőzni. Nekem a görgő adja megfelé magát, elég durván tud ugrálni ha rájön az 5perces... Másik, hogy egy napot bír az akksi. Hurrá...
Nem tudom mi tévő legyek, merjem-e rábízni a fixitre...Egérgombbal kapcsolatban viszont van egy jó tanácsom, ami anno nekem bevállt: vedd ki az elemet az egérből, majd legalább 30 mp-en keresztül kattintgassd az összes gombot. Külföldi logitech support fórumon olvastam egy logiteches ember válaszát hasonló duplakatt problémára reagálva és ezt javasolta. Állítólag az usb-s töltés miatt statikus elektromosság keletkezik a kondikban és így ki tudod őket sütni.
Forrás lap alján jlohnes (Retired Logitech Employee / Moderator) hozzászólása. Érdemes megpróbálni... -
PuffySite
tag
Szia!
Én vagyok a kolléga, ahogy írták előttem.
Nekem hullásoak lettek a talpak, de használatban ez nem zavaró, csak azért na..
Meg a klikkelés rohadt hangos, de úgy vagyok vele, hogy már észre sem veszem, csak megszokás kérdése.
Szerintem küld el nyugodtan, max ha valamit elszarnak majd Botond a seggükre csap.Csere egérre viszont ne várj, én is szenvedtem 3 hétig.. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged