Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffySite
tag
válasz
werszomjas #902 üzenetére
Nekem is ezt írták anno..
Írtam nekik e-mailt, hogy de biza az a hiba ott van.. Fél órára rá jött az e-mail, hogy ez esetben javítják..
-
PuffySite
tag
Na, eddig bírta az új mikrokapcsoló, amit kb fél éve raktak az akkor 2 hetes, garanciában már cserélt szar egerembe..
(ez a két szmájli is egy akart lenni, de ó miért is kattintana csak egyet..)
Már kedvem nincs újra cseszekedni a fixitel..
-
PuffySite
tag
Írtam nekik egy mailt, hogy igenis szar, mert amit vettem és cseréltek még boltban arra amit meg nekik küldtem (azon meg a görgő volt rossz) azon ez jó volt.
Erre azt válaszolták, hogy ez esetben javítják és kicserélik mindkét mikrokapcsolót.
1 nap múlva átállt az állapot készre, aztán elküldték. A visszaküldés is problémás volt, mert a állítólag nem voltam itthon mikor jött a futár, de telefonon meg senki nem hívott, emitt a csomagot is 1 hét késéssel kaptam meg, de ez már egy másik történet..
-
PuffySite
tag
Szia!
Én vagyok a kolléga, ahogy írták előttem.
Nekem hullásoak lettek a talpak, de használatban ez nem zavaró, csak azért na..
Meg a klikkelés rohadt hangos, de úgy vagyok vele, hogy már észre sem veszem, csak megszokás kérdése.
Szerintem küld el nyugodtan, max ha valamit elszarnak majd Botond a seggükre csap.Csere egérre viszont ne várj, én is szenvedtem 3 hétig.. :/
-
PuffySite
tag
Elvileg.. az én egeremen is szétbarmolták a talpakat, meg olyan mikokapcsolókat tettek belem hogy még a szomszédban is hallani ha használom az egeret. Nekem már nincs kedvem panaszkodni, meg várni az 1 hónapos ügyintézésre, logitechből elég volt így ennyi.
"Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
-
PuffySite
tag
Logitech Performance MX-re nem tudok valami jó kis alternatívát? Elegem van már ebből a ratyiból.
Csutkára lemerítve, aztán egy éjszaka töltés után kemény 4 napot bírt ki az akkuja. Ma ráadásul azt is észrevettem hogy magas frekvencián sípoló hangot ad ki miközben mozgatom.
Lehet én vagyok rigolyás, de az előző G7-emmel 6 évig semmi gondom nem volt, ezt meg most vettem és már ennyi baj van vele...
-
PuffySite
tag
Na megjött az egerem.
A teflon talpakat viszonylag szépen rakták vissza, csak kicsit hullámosodtak fel.
A mikrókapcsolók viszont nagyon durván hangosak és "kemények", idővel azért ez remélem felpuhul. Ezzel van valakinek valami tapasztalata?
-
PuffySite
tag
válasz
V.Stryker #371 üzenetére
Na már eljutottunk odáig - így 3 hét után -, hogy elvileg megjavították az egeret és odaadták a GLS-nek.
A csomagkövető rendszerben megjelent egy csodálatos "Hibás cím" sor. Komolyan mondom, meg is lepődnék , ha valamit egyből jól csinálnának. Már előre félek mi lesz a csomagban, ha egyszer ideér.Ez a garanciális ügyintézés nagyon durván nyögvenyelős azt kell mondjam.. már komolyan bánom, hogy elküldtem nekik a cuccot, használtam volna úgy azt jól van..
-
PuffySite
tag
válasz
V.Stryker #368 üzenetére
"Tisztelt Felhasználó!
A bejelentett terméken végrehajtott tesztelések után sem jelentkezett az Ön által leírt hiba."
Ezzel most nagyon felhúztak. 2 hete náluk van az egerem, egészen a mai napig kézbesítve volt a státusz ma meg felfüggesztik egy ilyen indok miatt.
Ha nem csinálják meg a héten és nem kapom vissza az egeremet, akkor nálam ennyi volt a Logitech. Nemhogy egeret nem fogok venni, de még a hangrendszert sem amit már kinéztem..
Szánalmas, hogy mit szaroznak komolyan, meg megy itt ez a cigánykodás is amit felettem linkelt a kolléga..
Csalódás csalódás hátán. -
PuffySite
tag
Holnap lesz 2 hete, hogy elvitte a futár az egeremet és a státusznál még mindig csak kézbesítve szerepel.
Gondolom hatalmas erőbedobással próbálják (dobpergés).....kinyitni a dobozt..
-
PuffySite
tag
Fixit-től jött tegnap egy levél, hogy nem küldtem el a papírokat így felfüggesztették a procedúrát.
Azt írták, hogy küldjem el e-mailben a hinyzó doksikat, viszont e-mail címet nem találok sehol.Szerintetek az jó ha elküldöm erre a címre: logitech@hu.fixit-service.com? (erről írtak levelet)
szerk.: hopp, közben már válaszoltak is. tárgytalan.
-
PuffySite
tag
válasz
Fancy-boy #351 üzenetére
Hát lényegében egész nap, pár óra megszakítással.
A szerviz idejére vissza kellett térnem a régi Logitech G7-emre, de már vagy 10x falhoz akartam vágni.
Többször kattint kettőt egy helyett mint normálisan, meg dobálja a jeletÉrett már a váltás.. jó lenne ha nem hetekig kellene szenvednem ezzel.
-
PuffySite
tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom én is a tapasztalataimat. Vettem egy Logitech Performance Mouse MX-et és elég szarul jártam vele. A jobbra görgetés nem ment, majdnem ki kellett törni a görgőt, hogy észleje a változást, azt visszavittem Aqua-ba, akkor cserélték. A cserélt egeremen pedig a jobb gomb érzékenysége sokkal nagyobb volt mint a balé. Néha attól lenyomódott, hogy rajta volt a kezem. (lol)
Ekkor felhívtam a Logitechet, Botond vette fel és tök segítőkész volt. Mondta, hogy van ez a fixit oldal, regeljem be és elviszik szervizbe. Ezután utánaolvastam ennek a fixit dolognak és láttam, hogy nagyon oltja mindenki. Megint telefon, mondtam Botondnak, hogy félek beküldeni az egeret, mert csak szét fogják barmolni, meg nekem nincs 1 hónapom arra, hogy várjak 1 full új egér javítására. Megnyugtatott, hogy 1-2 hét alatt kész a dolog és ha nem leszek elégedett találunk valami megoldást a dologra.
Most ott tartunk, hogy a futárt 1 hete elvitte az egeret, a fixit oldalán az állapot még mindig elfogadva és ennyit tudok.. tök frankó. :/
Közben néztem, a GLS oldaláon ez van: 2013-02-27 14:58:00 05-Kiszállítva 35 MISKOLC gal gabor
Remélem mostmár összekapják magukat.
Amúgy ez a töltés dolog is gyanús nekem. 2 hét használat alatt 3x töltöttem, akkor ezek szerint az sem normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- Fűnyíró topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest