Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Hát ez elég érdekes, én is csak bedugtam a recievert, feltelepítette az alap windows felismerő szoftverét, és működött is a billt. Amikor felraktam direkt a reciever szoftverét, hogy ott is hozzá tudjam adni a billentyűt nekem se látta, de nem is érdekelt, ment anélkül is, csak kíváncsi lennék, hogy hogyan is működne ez több eszközzel, ha ne lát még 1-et sem...
-
Black Dragon
addikt
A fényesedést aláírom, de nagyon kényelmes rajta gépelni, és a gombok már elég sok használat után is még működnek. Nyilván nem a legjobb bill, de nekem az igényeimet ellátja.
Regisztrálj egy logitech terméket az oldalukon, és amint kitöltöd a szükséges infókat, küldenek 10 vagy 15% kedvezményt, nem tudom most mennyit adnak. Aztán amikor kosárba rakod a kiválasztott terméket, ott tudod beírni a kapott kódot. Nyugodtan hasonlítsd majd össze mennyi lenne az angol és a magyar oldalon.

-
Black Dragon
addikt
Én UK kiosztással kértem a K800-amat, és azzal is küldték. Én ajánlom, hogy inkább az angol oldalról rendeld, meg kedvezménnyel együtt ott olcsóbban jössz ki, mint itthon, de még kedvezmény nélkül is. Nem fognak más kiosztást küldeni, ha azt választod, akkor olyat küldenek, ez biztos.

-
Black Dragon
addikt
Ha nem úgy van ahogy a kolléga mondta pont az előbb, akkor itt rámész a korábbi rendelések pontra, ott belépsz az e-mail címeddel és a jelszavaddal, majd ki fogja adni egy sok menüpontos oldalt, ott is a korábbi rendelések pontra mész ami felülről a harmadik ha jol tudom, és ott látni fogok a rendelésed, ha tőlük rendelted, és a számla ott fog rád várni kinyomtatásra.

-
Black Dragon
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Nekem is van/volt jó pár dolog tőlük, és továbbra is bizalommal fordulok feléjük, szeretem a márkát, és a termékeiket.
Volt nekem is kb 2 éve G930-om, használtam is sokat, de végül leálltam a komolyabb játékokkal, elég volt rá egy 15k-s füles is, bár ezt később megbántam, de hát cserébe lett egy kis pénzem, meg sokat szarakodott wireless üzemmódban a 7.1, valami nem tetszett neki, bár az nem derült ki mi, de már nem is számít.
Közvetlen tőlük rendeltem, csak az angol oldalról, ott olcsóbb volt kb 1500ft-al átszámítva, és ebből még lejött 15%, volt még régebbről egy kuponom.
-
Black Dragon
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Amit a srác is mondott, hogy Botond nevű sráccal beszélt, nekem is ő intézte mondhatni a problémámat, mondjuk nekem nem garanciális gondom volt, hanem hogy nem küldték még a G430-as fülest, és elnézést kért, majd adott egy 35%-os kupont.

De ha nem őt kapnád, akkor is sok sikert a dologhoz, csak sikerül.

-
Black Dragon
addikt
Valahogy én is így vagyok ezzel, 16-án rendeltem tőlük egy G430-at, azóta várok rá, hogy elpostázzák. Pénteken már nem bírtam cérnával, és felhívtam őket,hogy mivan már, legalább írnának, hogy sorry várjál még egy hónapot, de semmi. Hát a srác sokat nem tudott hozzá tenni a dologhoz, mondta 27-ére van kiírva postára, de azóta se történt semmi, cserébe adott egy 35% os kupont. A termék nem volt raktáron amikor megrendeltem, de azt hinné az ember, hogy fél hónap alatt csak érkezik nekik valami szállítmány...
-
Black Dragon
addikt
Hali all
Nem nagyon találtam a kérdésemnek megfelelő topicot, talán még ez van a legközelebb hozzá, de ha mégsem, akkor elnézéseteket kérem.
Tehát annyi lenne a kérdésem, hogy van e valakinek tapasztalata arról, hogy a logi hány nap alatt adja fel azokat a termékeket, amik nincsenek raktáron. Az én példám, hogy 16-án rendeltem egy G430 fülest, de még mindig azt írják, hogy rendelés folyamatban. A rendelés feladásakor nem volt raktáron nekik, de azt gondolnám, hogy közel 10 nap alatt azért valami csak történik...
Ebből kifolyólag a másik kérdés, hogy van e valami e-mail es elérhetőségük? Tudom telefonon lehet őket hívni, de nekem ez lenne az egyszerűbb.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest