Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Akinél még fennáll a probléma, van rá SP3 alatt is megoldás az USB patchra!!!!!
Jó pár órámba került mire megtaláltam, de működik.http://www.erodov.com/forums/usb-poll-patch-winxp-sp3/5063.html
Itt a fórumon van három file, ebből először próba ezt: http://rapidshare.de/files/38610032/usb_patch.rar.html
Nekem nem ment crc hiba miatt. Ekkor próbáltam ezt: http://rapidshare.de/files/38611527/usb_patch_no_CRC_check.rar.html
Ezzel megpatchelte, de nem történt semmi. Utána jött a végső, a harmadik file:
http://sweetlow.at.tut.by/download/hidusbf.zipReadme, patch, és láss csodát működik!!
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Tudom hogy elég kihalt a topic (finoman szólva...), de segítségre van szükségem. Kb. 3 éve vettem a Logitech mx510-es egeremet, ami néhány napja úgy néz ki haldoklik mégpedig a következő féle képpen: menet közben néha "elalszik" az optikai szenzor, és nem reagál, gondoltam a led éghetett ki (bár úgy tudom öt év is lehet egy led élettartama), viszont mivel a gombok sem működnek olyankor, ezért inkább valami más hibára tippelnék. Az "elalvások" egyébként mindössze pár másodpercesek, persze attól még nagyon zavaróak, a vezeték megtörését is kizárnám mivel ha mozdulatlanul hagyom olyankor az egeret, akkor is magához tér pár mp múlva (és nem is volt semmiféle extrém terhelésnek kitéve, hogy megtörjön). Úgy tudom 5 év garanciát vállal a gyártó, a számla megvan (azon egy év szerepel, amit a kisker vállalt), de ha most visszavinném a boltba szerintem kiröhögnének... Inkább a Logitech magyarországi képviseleténél kellene próbálkoznom, viszont most előkeresve a dobozát megtaláltam rajta hogy sajnos csak 3 év a garancia, pedig én 5-re emlékeztem. Valami ötlete esetleg valakinek? Nincs most pénzem ilyen minőségű új gamer egérre...
-
tjhooker464
őstag
Libusb t ha felrakom le kell törölnöm a MW t?
-
Töpike
csendes tag
Hali én is boldog mx 510 tulajdonos vagyok !
1-dolog ps2-n gyorsabb az eger adatatvitele gamehoz jobb !!
2-nekem a usb-ps2 atalakito nal tort meg a vezetek!!!!!! -
Echelon
csendes tag
helo
folze irta: MX510-hez (hackelt driver valós 800dpi)
ez mit jelent? mert ha felrakod a ratet attol meg nem novexik a dpi... -
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Razer drivert. Lenne kérdésem:
Az enable tray icon nálatok mutat valamit, ráklikk, de nem mutat semmit!
Az 5-6 gombokat Win Control-ra állítottam, de gamek alatt nem tudom beállítani őket. Hogy kell?
Köszi előre is! -
Apophis
őstag
Aha... Most már megy, THX.
A probléma az volt, hogy úgy próbáltam, ahogy a cs.hu-n írták: usb.sys-t másolom, azt megnyitom, átírom, és azzal TC-vel felülírom az eredetit a system32/drivers és dllcacheben. Ez persze sokkal bonyolultabb, és nem is megy. De ahogy te írtad, azonnal működött, szal' THX mégegyszer.
Meg merjem az 1000 Hz-et próbálni, most 500?
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
A razer drivertől a rate még nem fog megváltozni
Tapasztalatom szerint a razer egy picikét lassabb.
A mouse.srv.hu elvileg 2 helyet említ, ahol fellelhető az usbport.sys fájl, de úgy tudom, hogy ennek ellenére is csak 1 helyen van.
Egyébként vmit, már bocs, de nem jól csinálsz:
-megnyitod a hex-editort, benne az usbport.sys-szel
-replace all, vagy ami ilyesmi; előjön egy kis ablak - felső sorba ezt másolod be (feltéve, ha sp2-őt használsz) 3C087309C6860A01, az alatta levőbe meg ezt: B0017309528D0A01
-ezután trmsztsn mentés, aztán reboot
-nem árt amúgy visszaellenőrizni, hogy tényleg kicserélte-e -
Folze
aktív tag
bocsi, most nézem, van már 0.1.10-es
Bővebben: link
libusb-win32-filter-bin-0.1.10.0.exe
egyébként fps-ben akkor látod, hogy 400 vagy 800, amikor kis résen keresztül célzol, és épp hogy mozgatod az egeret
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
sajna 64 bites winre egyiket sem lehet felrakni
-
Folze
aktív tag
Átküldöm mailben az egészet, ha gondolod.
libusb Bővebben: link
logi_cmd Bővebben: link
egy kis fórum Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
-
-
Folze
aktív tag
A problémád nem egészen oldódott meg
a helyzet a következő:
Az mx510 ugye 800dpi-s, nos a drivere viszont nem az. Vicc, de ez az igazság. Plusz van az xp-nek egy nagyon hülye tulajdonsága: az usb csak 8ns-os, ami annyit jelent, hogy 125Hz a frissítése. Mindezen dolgok elkerülése érdekében 2 választásod van, pontosabban egyet mindenképp véghez kell vinned, és azon kívül marad az a bizonyos nagy alternatíva
1. Kötelezően végre kell hajtani az USB-hacket az xp-n! Ekkor az mx510-ed olyan 450-500-as átlagot fog produkálni a 125 helyett (nem elhanyagolandó).
2. És most jön a nagy választás:
- vagy felrakod rá a Razer Diamondback driverét
- vagy pedig a libusb+logi_cmd kombót
Saját és más tapasztalat az utóbbi mellet voksol
Bővebben: link
Volt egy topic, ahol mindezt megtudtam, de már nem ugrik be, melyik volt az
Egyébként pro-gamereknek is segítettem ez ügyben, és egyértelműen pozitív volt a visszajelzés.
Ha felkeltette a dolog az érdeklődésed, itt leszek, és segíteni fogok... -
h-yle
addikt
Meg van a megoldás! 9.80as MouseWare. Ez speckó ehhez készült. Úgy látszik a többi driver nem szereti... Köszi a helpet mindenkinek! Topik törölhető/zárható.
-
h-yle
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy MX510-et rádugtam az USB-re, gép bekapcs, legújabb driver letölt install aztán restart. Eddig szép az egér is müxik de a driver nem ismeri fel rendesen.
Azt hiszi hogy egy 2gomb+görgős egér...
Aki tudja mi a gond pls help!!!
Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest