- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Bumbee
tag
Nekem most egy cordless optical egerem van, ami a bill+egér komboban volt. De utálom, hogy állandóan elemet kell venni bele vagy tölteni az akkus elemeket (és mindig akkor merül le, amikor pont nem kéne
), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla