- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Bumbee
tag
Nekem most egy cordless optical egerem van, ami a bill+egér komboban volt. De utálom, hogy állandóan elemet kell venni bele vagy tölteni az akkus elemeket (és mindig akkor merül le, amikor pont nem kéne
), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla