- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
Aktív témák
-
Bumbee
tag
Nekem most egy cordless optical egerem van, ami a bill+egér komboban volt. De utálom, hogy állandóan elemet kell venni bele vagy tölteni az akkus elemeket (és mindig akkor merül le, amikor pont nem kéne
), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tarol az ARC Raiders: 12,4 millió példány, közel egymillió játékos egyszerre
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen autót vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla