- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaszi59
csendes tag
A 785-höz kis adalék.
Háttérkép színe bármilyenre cserélhető
Slide show-ba képeket rakhatsz be.Nekem családi fotokat játszik le pl.
Semmit nem fogyaszt szinte.több mint 1 éve nyúzom.2 hetente töltök rá kb 1 órákat.
Az adatbázisban van egy olyan beállító hely,ahol a tulajdonságait állíthatod be.
Pl.Kattogjon,meddig világítson(de ki is kapcsolhatod) Reakció időt is itt állítod.Ez azért jó
mert vannak tehetetlenebb készülékek amik hosszabb időt igényelnek.
Játékosnak egy tipp.Miért ugrik 2-őt.Próbáld meg azt a gombot úgy állítani (tanítani)
hogy RAW-ba csinálod.Ez egy Direkt mód.Ha pl semmire sem reagál vagy nem a szád íze
szerint megy akkor ez szokott segíteni.Nálam is 2 ugrik a hangszabájzója.
Viszont a Tv sehogy se akart bekapcsolni simán.Akkor adtam be neki a RAW-módot és az
kikényszerítette belőle. -
Kaszi59
csendes tag
Logitech Harmony 785-ös van nekem.Ezek a távirányítók mindent visznek,mivel ha adatbázisba nincs a cuccos,akkor te magad az eredeti távkapcsival betanítod.
Viszont a klímával lehet szívni!! Most tépem az agyát,de nem akarja az igazságot.Pontosan az LCD távirányító miatt nem veszi a lapot.Mivel a klímáén 1 gombra több utasítás tartozik,ezért a harmony ezt a léptetést nemtudja lekövetni.Hiába hozok létre különválasztva gombokat,nem értelmezi azokat.Még szórakozom vele,de szerintem nemfog menni.Bekapcsolás az megy egyenlőre,de a kombinatív gombok nem.Egyébként nagyon szuperak ezek a távkapcsik.Nálam minden cucc erre van hangolva.Igaz a finomítások is sok időt vettek igénybe,de nagyon megérte a fáradozást.Attól meg nemkell tartani,hogy elfelejt valamit.Ha tönkre menne teljesen(mondjuk) és kicserélés lenne egy másikra-sőt nem azonos típusu Harmony-ra- akkor felmész az ID-el a szoftwerrel az adatbázisodra és ott mindent ugyan ugy megtalálsz hozzá ahogy korábban beprogramozva hagytad.
Két dolog van ami kicsit Gáz.!! Egy kevés angol azért tényleg kell hozzá.De parázni azért nem kell tőle! A másik: Kicsit lomha az adatbázisban a közlekedés a szoftwerrel.A Logitech ezt rendbe rakhatná!!! A felületet sem lenne nagy gond Magyarítani,de sz ördög tudja a cég ezt miért nem teszi meg?! Igaz már megszoktam a Logitech-től.Billentyűzet nincs magyar(Lásd:G-15) A korábbi Webcamerákhoz meg nincs Win7-es driver támogatás stb.
Dobd el vegyél másikat és tanulj meg Angolul. Egy jó tanács :Már ne Angolul tanuljatok !
Jönnek a Kínaiak ......: D
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged