- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pi2
csendes tag
még 1x a cím
p Andrássy út 6[link] 60580,- bruttó
-
Pi2
csendes tag
Szia!
A bal lábas fék és a jobb lábas gáz nem azért van mert az az utcai autókban helyes vagy nem helyes hanem eddig ritkák voltak a kuplungos pedálok, jobb köridőket tudsz menni bármelyik móddal F1-ről nem is beszélve ott aztán kuplung elfelejtve.Hát a fék hogy bekeményedik -e azt nem tudom mert saját controler ini-t használok én nem éreztem csak annyit hogy nagyon kell taposni mert baromi kemény.A váltóról pedig csak annyit hogy nagyon jól kezelhető szépen lehet kapcsolni H-ban csak annyi a bajom nekem vele hogy kicsi az ellenállása tehát igazából 1 ujjal lehet váltogatni a sebességeket igazán tehettek volna bele valami ellenállást.Szeki módban nagyon élvezhető én úgy is ezt használom gt autókhoz vagy rally-hoz F1-hez meg pillangó természetesen. -
Pi2
csendes tag
Jelentem megvettem a kormányt nagyon über szupi ,és a váltókar tökéletesen muzsikál.Amit még meg kell szokni (főleg a momo után )vékonyabb a kormánykerék hidegek a pedálok és a pillangóváltók. A kormány rátesz precizitásban 1 lapáttal a momo-ra csodálatosan lehet 1kézzel vezetni miközben a másik kéz a váltón pihen vagy dolgozik.Kicsit többet kell a beállításokkal szopodni mert a force is erősebb .Ja és a lényeg 60580 ft és ott ahonnan ez jött van még ,kisker rendes garival 2 ismétlem 2 év garanciával! Tehát mindenképp jó vétel ! A bolt címe
p Andrássy út 6 tel:06 1 354-1011
-
Pi2
csendes tag
Sziasztok!
Hát rábeszéltetek muszály 1-et vennem! Olvastam b-type és aesir hozzászólásait hát erre csak annyit tudok mondani én versenyeztem már b-type-al ha ő azt mondja a kormira hogy megéri és tényleg verseny élményt okoz akkor neki elhiszem(ez nem fényezés csak elismerés).Nekem is momo-m van de 2 év folyamatos ligázás nap mint nap való használat után kicsit lötyög az agya a force meg elgyengült''vagy én erősödtem''szal mindenképp kéne vennem egy új kormit,bár úgy emléxem mintha adtak volna ki momo-ból is bőrbevonatú fémből készült szettet de lehet hogy benéztem valamit két zsíroskenyér között. Ha elkezdek matekozni akkor két momo ára 1 g25, 1 g25 élmény hány momo élmény?Részemről (nem vok szakértő)csak azoknak ajánlanám akik mélyebben elmerülnek a SZIMULÁTOROK világában,nem véletlenül emeltem ki a szimulátorokat. A nagy ő óvjon attól hogy valakit is megbántsak de nfs-hez és egyéb ehez hasonló (saját véleményem megint:ÁRKÁD) játékokhoz kicsit túlzás lenne ,vagy esetleg aki csak F1-ezik annak szintén felesleges mivel nem használná ki a hw adottságaitTehát összegezve az én kis PITU világom szerint csak az vegyen g25-öt :1.aki megteheti
2.komolyan foglalkozik a szimulátorokkal (gtr1-2,rF,Race,RBR)
3.A felesége nem költözteti ki a garázsba vagy a gyogyóba
Meg még 1 csomó ehez hasonló dolgot tudnék felsorolni de felesleges mert a szimulátorosok elvakultan őrültek és képesek bármelyik pontnak alávetni magukat illetve dacolni ellenük!!
Ui:Vegyétek meg minnél többen és így talán nagyobbra duzzad a simultánsok tábora abból fakadóan ,hogy elkezdtek éhezni az élethűbb igazi versenyt adó szimulátorokra amiből az következik hogy megtelnek a ligák és igazi izzasztó csatákat élhetünk át 1ütt
bocs a helytelen írás hibákért !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged