- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Gamepad
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfblind
csendes tag
Nagykernek tűnik ez a hely, az ár tényleg jó.
Én is ilyen kormányt tervezek, kizárólag LFS-hez, néha RBR vagy Toca3.
LFS-ben szerzett tapasztalatok érdekelnének 900-os wheel turn beállítással?
Most egy Momo Racing van, de kicsit haldoklik már, kormánycsapágy lóg kicsit ill. már javítanom is kellett már, bár már majdnem 4éves, ezért is tervezem a G25-re a váltást.
Főleg a driftelés érdekelne, kinek hogy megy a G25-el, ill. a váltónak tényleg olyan kicsi lenne az ellenállása? -
TESCO-Zsömle
titán
Azt biztosra tudom, hogy momo-ból volt fabrakásos!
És ha volt faberakásos, miárt ne lehetett volna fém-bőr kombinációban??
Ja! Nekem azért kell a kormány, (amit sajnos nem hoz meg a jézuska) hogy megtanuljak vezetni. Nekem ugyanis -egyelőre- elképzelhetetlenül nagy kihívást jelent a 3 pedál, de ha G25-nél megszokom, biztos könnyebb lessz való életben is...
Nemutolsó sorban pedig imádom az autós játékokat (NFS kötelező -bocs- de például TOCA sem maradhat-ott ki...) Ezeken kívül talán csak GTA van... Már Age-of ról is leszoktunk... Autó minden mennyiségben!!
Tudom, hogy rohadt nagy szenvedés lessz biliről átállni, de -sztem- megéri! Az meg, hogy drága, teljességgel nemigaz! Mint azt korábban írták MOMO is volt 50K mikor kijött! Akkor gondolkozunk el azon, hogy megéri-e a H-sémás váltó, a 3. pedál valamint a 900°-os kormányelfordulás azt a +10k-t...
További jó napot minden mázlistának akinek már van, akinek lessz, és minden szerencsétlennek (mint én) akinek egyelőre nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged