- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
FoLey-v #127140 üzenetére
Igen, csak bal oldali kell.
Kevesebb futott példány alatt arra gondolsz, hogy a bal oldaliból kevesebb példányuk van?Miért írják minden alkatrész nevébe, sőt a nevének az elejére oda a linkelt oldalon, hogy ABAKUS? Az ABAKUS a magyarországi cég, aki újra gyártja ezeket?
-
Orionk
senior tag
válasz
FoLey-v #127135 üzenetére
Rosszul jelölted be, mert diesel és 4x4 van benne.
De nem ez a lényeg, mert a lámpánál mindegy.Köszönöm szépen, ezt az oldalt nem találtam meg!
Meglepődtem, mert tényleg drága. Én azt hittem, hogy kb. 1.000 forintért tudok majd venni.
Muszáj lesz ennyi pénzt kiadni, mert a képen látható töréssel nem hajthatom.Egyébként Jófogáson is kerestem Renault Trafic autókat, amik bontásra vannak szánva és felhívtam őket és többen is ajánlották, hogy megvan a lámpa, holnap lemennek műhelybe és megnézik, hogy törött-e. Majd nem jelentkeztek 2 napig és újra hívtam őket és mindegyik esetben azt mondták, hogy jöttek emberek és felvásároltak mindent tőle. Gondolom, hogy azok, akik mentek hozzá ezzel foglalkoznak, hogy felvásárolnak és utána eladják olyan helyekre, ahonnan én most 6-7-esetleg 8 ezer forintért fogom tudni megvenni.
-
Doki16
addikt
válasz
FoLey-v #126550 üzenetére
Már az Avensis is brutális áron ment szerintem a vége fele. Nem véletlen volt az, hogy alig adtak el belőle.
És ez csak a Sedan ára. A Corolla TS biztos még drágább lesz, az váltja ténylegesen az Avensis-t. Nem kétséges, hogy jó autót raknak össze, főleg a 2.0 Hybrid lesz szerintem ütős, de az árazással nagyon elszálltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest