- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
radi8tor #284517 üzenetére
Az a baj sokszor az emberek teszik tönkre és úgy tudom nem olcsó cuccokról beszélünk.
Volt már amikor én szóltam rá a mellettem levőre, hogy ne rángassa az egészet, forduljon meg az autóval ha nem ér körbe a cső, mert így a következő nem tudja majd használni. Helyette rángatta, kerék alatt húzta át, feszült minden.
Kerékpáros fújást amúgy a MOL biztosít sok helyen.
-
makszi
aktív tag
válasz
radi8tor #284313 üzenetére
A leginkább az vágott mellbe amikor a Storebælt hídon mentünk át Koppenhágába és sikerült irányonként 13500Ft-nak megfelelő (270DKK-t) lehúzni a Revolut kártyámról
.
Meg amikor letettem akocsit P+R parkolóba majd 3 metró jegyet vettünk csak be a városba mindezt 8500Ft-ért és kb 10 perc volt az út -
Hachiko95
aktív tag
válasz
radi8tor #284198 üzenetére
Nem tudom ennek mi értelme van, persze marketing gyakorlat. Sok tesztelő kiemelte, hogy a hajtásrendszer nincs összhangban. Egy nagy, nehéz, elszigetelt "utazó" autót így vezetni. Sok érzetet nem ad vezetői szempontból.
Tegnap néztem ezt a videót: [link]
Kitűnő szemléltető videó, hogy miért az MX5 és a GR86 az igazi "vezetői" autók.
MX5 él a legjobban, szép egyensúly, finom csúszások.
GR86 elszigeteltebb a zárt kialakítás miatt, kicsit nagyobb tapadás, gyorsabb, de közel van az MX5-höz, egyensúly hasonló, csak az a borzalmas szintetizátor ne játszaná a motorhangot.
Hyundai elsőkerekes, nincs olyan finom egyensúly, sokat alulkormányzott ilyen lassú, technikás pályán. Lehetne gyorsabb, de nem itt.
M2-n látszik a súly, erős, alapvetően hátsókerekes kezelhetőség, de erre a pályára sok. Elszigeteltebb autó, jobb mindennapi tulajdonságok, hangszintetizátor.
Golf R-nél a hátsó hajtás valamennyit segít, de ennek sincs finom egyensúlya, szintetikus hang. -
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #284027 üzenetére
Fúú, nagyon szép. Na ilyen képeket szerettem volna eredetileg csinálni
(avarszőnyeg)
Egy kis előzetes: (én is rengeteg képet csináltam, de a fényképész csaj többet/jobbat). Mivel neki még nincs tapasztalata annyira tárgy/autó fotózásban, így felajánlottam neki egy lehetőséget
A Várkert Bazárnál kezdtük (igazából én csak 5percre akartam volna megállni, meg egyébként is rengetegen voltak), aztán mentünk ki a Csepel Művekhez.
A kocsi egyébként még elég projekt állapotban van, (külsőleg, belsőleg), de azért nagyjából ok. (előtte délelőtt vettem meg az e38-ből a hidroalikus csomagtérnyitó szettet)
(ezek az én képeim, az övé jobbak lesznek)
[kép] [kép] [kép] [kép]szerk: sosem gondoltam volna, hogy ez az unalmas szürke/ezüst tetszeni fog, remélem nem stockholm szindrómám van
(viszont ez a sterling gray tényleg iszonyú sexy) -
válasz
radi8tor #283986 üzenetére
Nem, értem, h otthon miért lehet ezt, meg sok egyéb mást is megtenni minden következmény nélkül. Nem volt vontató ami elvitte volna valami kevésbé forgalmas helyre, vagy egy telepre?? Helyette szívatják a népet, mert minden kerek, feszes az országban, és boldog mosolygós emberek szigete. Értitek Ti ezt???
-
gergo5991
őstag
válasz
radi8tor #283968 üzenetére
nálunk covid óta (kb mindenki kocsira váltott tömegközlekedés helyett) a meló elől mert a belvárosban van, 500m-es szakasz kocsival délután 1 től délután 5 ig kb 1-1,5 óra dugóban állást jelent. Itt egyedül roller vagy bicaj vagy gyalog játszik csak mert külön busz sávok sincsenek nálunk, szóval ott szopja be mindenki..
Reggel 7 től 10-ig dettó, 5km kocsival melóba 1-1,5 óra.. katasztrófa
egyedül éjszaka lehet csak a város és környékén haladni kocsival..
de délben is mikor ember azt hinné mindenki melózik üresek az utak, hát nagy lóf...-t -
6030D
addikt
válasz
radi8tor #283901 üzenetére
Tegnap jöttünk haza a régi hármason Egerből, utolértem egy kocsit. Asszony a hátsó ülésről: Ez miért megy ilyen lassan?
- Nem megy lassan, 90-nel megy, annyival lehet.
- Jó, de picit mehetne gyorsabban. Mi mennyivel mentünk?
- Akkor jó lesz Gyöngyösön a Meki...Boldi: szerintem menetiránnyal szemben álltak, és csak zoomolva van a kép, simán az anyós háttámla vonalában volt a kamera.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
radi8tor #283890 üzenetére
Inkább az a csoda, hogy a chipess Alfát be tudták mérni!
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #283890 üzenetére
Ez a Kossuth híd lábánál van (ahogy a kép készült, az a baloldal), szinte biztos vagyok benne, hogy előttem haladt a civil autó. Csak valamiért nem vettem észre, hogy az az.
Corsa02:
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #283854 üzenetére
Ma reggel már kettő szervizben voltam, a seatot vittem 7:30- ra eredet vizsgára, a hyundait meg kormány csillag cserére 8-ra és nem ugyanoda
, 8:15- kor már a seattal itthon voltam.
A gyereket cipeltem mindenhova, mert őszi szünet van
Csütörtökön névre veszem, aztán felrakom a kerekeket. -
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #283728 üzenetére
Igen, 20 évig dolgoztam szinte szabadnap nélkül vendéglátásban napi 12+ órákat, a munkáról szólt az életem, ezért váltottam. 10 éve már nem vendéglátásban dolgozom és az elmúlt 6-7 évben meg ev. vagyok és igen, annyi a szabadidőm amennyit akarok.
Korábban annak éltem, hogy dolgozzak, most meg azért dolgozok, hogy éljek.
A válás felnyitotta a szememet.
Holnap elviszem a seatot kárpit tisztításra, aztán egész nap a fiammal leszek (őszi szünet van), aztan du. megyek érte.
Kedd viszem a hyundait szervizbe, a seatot eredet vizsgára, amíg készülnek a gyerekkel leszek, aztán majd megyünk értük.
Szerda temető járat.
Csütörtökön megyek átírni az autót, aztán a gyerekkel elmegyek valamerre kirándulni, vagy feldobjuk a seatra a felniket, attól függ mihez lesz kedve/m.
Igen, annyi szabadidőm van, amennyit akarok, nem minden a pénz, sőt, nem lehet mindig dolgozni. -
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #283490 üzenetére
Egyszer legyen nekem annyi türelmem hogy 110-re állítsam a tempomatot meglásd!
Na igen, ezzel én is így vagyok, nekem már illene a golffal valami szép alacsony számot virítani.
Egyébként azt néztem, hogy a bömbös 5.-ben 60nál kb 7-8l-es fogyasztást mutat (mivel nagy motor van nyomaték), itt még nem szenved a motor.
Szóval, ahogy itt is mondták anno az alacsony fogyasztást a nyomatékból menő kis fordulat és a magas fokozat okozza saját tapasztalataim szerint (ok, erre ti már rég rájöttetek, én csak most jutottam el ide)
Tervezem is, hogy majd a jövőben cserélek egy 6-os váltóra (e39 540i, vagy e46m3: valamelyik ugyanez az áttét +1 fokozattal) (csak ez a kívánság lista túl hosszú, illetve észszerű döntésnek egyáltalán nem nevezném, hogy erre a kocsira ennyit költsek). -
-
válasz
radi8tor #283628 üzenetére
gondolkoztam a benzinesen, de a tesztauto dizel volt es igazabol nagyon tetszett a benzinesek utan
a multkor meg meggyoztetek, hogy nem lesz ez annyira gaz, szoval elleszek vele oar evig. hatul tok sok hely van benne, szerintem tobb, mint a golfban vagy az octavban volt, a fejter is rendben van, tele van isofixszel, ha lepottyanna egy gyerek..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest