Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz Laraxior #56485 üzenetére
Tegnap rápróbáltam RX 5700-on phoenixminer mellett a portal 2-re, némileg beesett a hashrate (10%) , de a játék hibátlanul futott (120fps).
Mára már a monero-t is beindítottam a 3700X-re (alacsony priorítással), majd megnézem amellett mi történik játék alatt.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz Puffocska #56497 üzenetére
Kevesebb a fogyasztás, azon múlik ez esetben
100-120Ft talán megvan a nappal 16 órájában nálam.#56504 ImpersonatoR: Az ether bánya miatt amúgy is megy a gép, annyi többlet fogyasztás van amit a konkrét bányászás jelent a CPU-n (cca 50W) 16 órába ez 800Wh-ra, számoljunk 1KW-h-val, az 45Ft? Így pluszos a dolog.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz Dare2Live #56599 üzenetére
A hálózat számításából számolható a névleges nehézségi szint ami szükséges a blokk idő tartásához.
Jelenlegi ~400TH/s-al számolva a diff valahova 5,2P és 5,4P közé adódik (13-14s blokk idő) . Fog még emelkedni.Más.
Csináltam exodus tárcát, mert ezt ajánlották összefoglalóba. Arra dolgozik most ethermine.
Ha jól értem a működést a privát kulcs és cím birtokában hozzá lehet férni a címen lévő értékhez, ezt kezeli a tárca, tehát a pénz az a blokkláncban van, a tárca csak a hozzáféréshez kell.
Tudok olcsón a desktop tárcámból coinbase-re küldeni eth-et? Küldéskor van valamilyen paraméterezés, hogy milyen GAS áron szeretném elküldeni?
Például itt látszik, hogy a bánya olcsón kiküldi a pénzt.
Találtam egy ilyet.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz korcsi #56624 üzenetére
Az intel 1151 v1 olcsó (cerka, pentium) procikat is a bányászok vásárolják fel apróról?
Tavaly még tudtam ismerősöknek két ilyen gépet építeni, ma már esélytelen lenne. Csak jegelt hirdetéseket találok.
Van egy ilyen félkonfigom, lehet meghirdetem aranyárba hátha elviszik.
1 Ha marad az árfolyam, és nem jönnek újabb bányászok akkor megéri bányaszni, sőt befektetni is bányába, de ha befektetünk akkor nő a nehézség, tehát csökken a nyereség egészen addig, hogy nem éri meg bányászni, de akkor nem is érné meg befektetni.
2 Goto 1[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
A diff a hashrate-el együtt változik, ha magas az árfolyam bevonza a bányászokat, emelkedik a diff. Az egyensúlyi állapot ott van körülbelül amikor az energia költség felett hoz valamennyit, de nem heti 5-10$-t.
Ha marad az árfolyam lassulni fog a csatlakozók száma (ráadásul amivel lehet mát ethash-t számolnak, ez korlátozza a növekedést) így lassul a hashrate és diff növekedés is. Az lenne a "jó" (most a gamerek kinyírnak ) ha nagyságrendekkel nőne az árfolyam amit nem tudna lekövetni a számítási teljesítmény, és akkor tartósan lehet aratni, de ez esetben a játékos videó kártyát még a mostaninál is nehezebb lenne beszerezni.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz aradebil2 #56999 üzenetére
A bánya a saját blokkjában nyilván nem fog felszámítani csak minimális díjat (1GWei), ha innen átutalod másik számlára, annak már lesz díja rendesen (100-200GWei)
Érdemes etherchain-en böngészni a blokkokat sok minden látszik belőle.Általános technikai blokklánc leírás magyarul, szerintem nagyon jól megfogalmazva: PDF!!
-
korcsi
veterán
válasz SzlobiG #57129 üzenetére
"ergo tovább tart a blokkok megtalálása."
A blokkok átlagos "bányászási idejét a rendszer próbálja állandó értéken tartani, ezért ha nő a számítási kapacitás, nő a nehézség, hogy az blokkonkénti idő állandó legyen.
Viszont mivel egyre nagyobb a kapacitás, egységnyi teljesítményre egyre kevesebb reward jut."#57132 Reggie0":
Az overclocking fül alatt nem lehet ezt megtenni? 5700-nál simán be tudtam állatni a win-ben kipróbált beállításokat.[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
Csak jelezném, ha kicsibe csinálod, de emberi költségek mellett ki is akarod venni a pénzed, akkor egyből érdemes valamilyen webes tárcába bányászni.
Két hét után most jött meg az első kiutalásom desktop wallet-be ($70) de innen még körülbelül 20 dollár lenne tovább utalni coinbase-re, ahol pénzé tudom tenni. Vagy átváltani más coin-ra.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz mihione #57694 üzenetére
A Phoenix egy program, az nem von le díjat utalásért.
Ha az ethermine-ra gondolsz akkor ott nekem két hét után az első csillét 21000GWei-ért kitolta.#57706 sittes79: 0.00002 ETH általában
Itt van a bánya forgalma, jól látni a kiutalásokat
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz Puffocska #57708 üzenetére
A pool fee-t a bányának fizeted, és pl.: ethermine-on ez egy százalék (36 másodperc egy órában) a kiutalást díját a hálózatnak kell fizetni, hiszen ott jelentkezik az adminisztrációs feladat. Mint írtam a bánya a minimális díjért utalja a bányászott értéket, megtehetné, hogy a mempool-ból normál tranzakciókat választ magas díjjal, a mi bányadíjunkat meg más rendezné magas költségen, de nem így csinálják.
Főoldalon nincs eldugva, nem titok:[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz fireman123 #57743 üzenetére
Árulják a hash-t?
-
korcsi
veterán
válasz fireman123 #57774 üzenetére
Ja hogy így, én azt hittem a NH csak pool aminek specialitása a körítés amit írtál is ,hogy könnyebb elkezdeni, illetve magát a bányászott coin-t is beállítja. De így más már a leányzó fekvése.
Szerintem azért az összefoglaló alapján nem nehéz elkezdeni bányászni, nekem egyik reggel 7 és 8 között sikerült elindítanom nulláról, mivel VGA-s topikban sokan írták, hogy bányásznak vagy eladták VGA-jukat bányásznak ezért este lefekvéskor eldöntöttem ránézek, hogy is megy ez. Azóta megy a dolog, persze első délelőtt 150W-al ment beállítottam 105-re, sok mindent finomítottam.
Egy dolgot még bele kellene írni az összefoglalóba ami a zöldfülűek dolgát megkönnyítené, a tárcákkal kapcsolatban, mivel ezt még az indítás előtt ki kell választani és figyelembe kellene venni, hogy milyen célra milyet érdemes használni. Egy kártyával két hét alatt kitúrsz 70 dollárt desktop tárcába, ahonnan ha pénzé akarod tenni, akár 20 dollárt is bukhatsz a küldésen. Amikor pang a piac nyilván mindegy, de ki tudja most meddig tart a lufi.Coinokkal blokkláncal kapcsolatban nincs szakmai topik?
Valaki talált már blokkot amúgy?
A másfél napja futó phoenix legnagyobb nehézségű share találata 3203T, az már majdnem megvoltreferencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz RockHaRD #58212 üzenetére
Ha miner kapná a jutalmat (2 eth) meg a díjakat, a többiek mit kapnának?
Ez a lényege a poolnak mindenki a share-ek arányában részesül a bevételekből. A share-nek csak ez a funkciója, hogy teljesítmény arányossan lehessen elosztani a javakat.Aerosmith: nem a feszültség különbség miatt ég ott meg (arra nem folyik áram). Három pin van 12V-ra, és a 13-as mellett még ott a COM is, amin szintén folyik áram, tehát melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz warcat #60014 üzenetére
Binace-n kb az látszik, hogy valaki(k) 5 perc alatt vett(ek) körülbelül 1000BTC-t.
A tőzsdék hogy szinkronizálnak egymással? Például van egy ilyen akció, az hogy jelentkezik másik tőzsdén? Mennyi idő az átfutás?
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
Bitcoin úgy emelkedik, mintha még ma meg akarná csípni a 65000 dolláros árfolyamot
-
korcsi
veterán
válasz aradebil2 #60134 üzenetére
Nincs bánya.
A bánya csak arra kell, hogy a blokkhoz a nehézségnek megfelelő hash-t találj. Minden bokkra az elvégzett munka megy a kukába, és csak az az egy hash lesz felhasználva ami először megfelelt a kritériumoknak. A pos során elég egy hash-t csinálni a blokkról és ha majdnem mindenki rámondja az áment akkor az úgy lesz. Durván megfogalmazva.
A pow blokkláncot azért nem lehet módosítani, mert nincs rá erőforrás.[ Szerkesztve ]
-
-
korcsi
veterán
válasz Zizi123 #60690 üzenetére
Egy ezrelék a váltás, nem?
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
Sziasztok.
Bányászott ethereum-omat szeretném binance kereskedésen elbukni.
Exodus tárcám van, addig rendben, hogy binance-en deposit - crypto - ETH, de itt mit kell választani, erc20, bep2, bep ...sc). Azt értem, hogy ezek tokenek különböző láncokon, de ha trade-elés a cél, melyiket válasszam.Erc20 az ethereum lánc tokenje, nem? Akkor ha eth-et küldök miért kell tokenezeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest