Hirdetés
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert állítgatják a rohadékok a fee-t (100%-ra).
http://pool_URL/fee linken lehet lekérdezni mindegyikről (ugyanazt az sw-t használják). Bitcointalkon már "[SCAM]" tag van a topicjaik előtt ezeknek, van jópár sajnos.
De aztán lehet hogy ezen kívül van más bug is, nem tudom, én csak ebbe futottam bele.
-
supercow
őstag
Hol lehet átváltani valami értelmesebbre?
Az a bajom hogy most már 2 naponta van valami új scrypt coin, a sok btc bányász leállt mert nem éri meg már csinálni és így próbálnak lehúzni sok kezdöt. Inditanak egy coint, valahogy felnyomják,az értékét és gyorsan eladnak az elöre bányászott sokezret milliót.
Chncoin úgy indult "premine nélkül" hogy privátban szóltak néhány embernek, azok a bejelentö bejegyzés pillanatában elindítottak 20ghash gpu farmokat, elöre beállitva. Mondhatjuk hogy nem volt premine, de nem is volt 2 hetes elöre bejelentés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest