Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert állítgatják a rohadékok a fee-t (100%-ra).
http://pool_URL/fee linken lehet lekérdezni mindegyikről (ugyanazt az sw-t használják). Bitcointalkon már "[SCAM]" tag van a topicjaik előtt ezeknek, van jópár sajnos.
De aztán lehet hogy ezen kívül van más bug is, nem tudom, én csak ebbe futottam bele.
-
supercow
őstag
Hol lehet átváltani valami értelmesebbre?
Az a bajom hogy most már 2 naponta van valami új scrypt coin, a sok btc bányász leállt mert nem éri meg már csinálni és így próbálnak lehúzni sok kezdöt. Inditanak egy coint, valahogy felnyomják,az értékét és gyorsan eladnak az elöre bányászott sokezret milliót.
Chncoin úgy indult "premine nélkül" hogy privátban szóltak néhány embernek, azok a bejelentö bejegyzés pillanatában elindítottak 20ghash gpu farmokat, elöre beállitva. Mondhatjuk hogy nem volt premine, de nem is volt 2 hetes elöre bejelentés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest