Hirdetés
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
>csak addig állítom le amíg átírom az intensity értéket.
Addig sem kell leállítanod, ha nem akarod!
G -> I -> beírod az értéket -> press any other key to continue
(-> vagyis Enter)
(#7) LLam
Szerintem simán rá kellene hagynod a programra, hogy használja az automatikus beállításokat. Egyedül a shaders kapcsolót kell jól megadnod, a többit majd elintézi a program.5870 esetén: --shaders 1600
A program leírásában is ez szerepel, hogy feleslegesen ne piszkáljuk a többi kapcsolót, mert csak elrontjuk!
-
Spirit
őstag
-
csaba951
veterán
Másik fórumban olvashatod a részletes adataimat BTC-re és LTC-re is.
425 még szénné tuningolva is erős túlzás. Meg azért 2 percnél több ideig szeretném még használni a kártyámat! Tartósan 267 kh/s körül használom, így nem melegszik túl, nem megy szét a ventilátor, és nem is hangos.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Hát, ez igen érdekes, mert én is a http://give-me-ltc.com-on bányászok ebben a pillanatban is, és semmi bajom vele! Nem vagyok donor, szóval nem valami vip dolog miatt megy nekem. A stratum szerverük 0,2%-os reject ratioval működik stabilan, szóval minden rendben. Más oldalnál (https://notroll.in/) tapasztaltam, hogy amikor dos támadás volt ellenük, akkor drasztikusan (10% körül) megugrott a reject-jük. Ennek itt nyoma sincs. A web oldalon sem látom, hogy "beragadtak" volna a feldolgozásra beküldött csomagjaim.
http://give-me-ltc.com nyilvános, minden bányász számára elérhető szerverei:
* stratum+tcp://stratum.give-me-ltc.com:3333 -> ezt használom most isHa a fenti nem megy, akkor ezekkel lehet még próbálkozni:
* http://pool.give-me-ltc.com:8080
* http://us-pool.give-me-ltc.com:8080
* http://eu-pool.give-me-ltc.com:8080Ezek szutyok getwork szerverek, amiknél 2%-10%-os bányászati veszteségre kell számítani. De ez is valami, ha nem megy a stratum.
Ja, és cgminer-t használok.
Más. Vicces látni, ahogy a BTC árfolyam emelkedése percről-percre rontja a LTC bányászat jövedelmezőségét!
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
na azért a reddites írás a hackelt áldozat hülyeségét mutatja:
First mistake I made was not enabling the e-mail confirmations upon withdrawals.
Second mistake I made was not confirming and hiding my e-mail.
Third mistake I made was chatting in trollbox. The username shown there is the same as login.
Fourth mistake I made was clicking a link in chatbox via which the hacker managed to somehow hijack my session, gain access to account, change e-mail and withdraw my funds.
1. e-mail confirm elmulasztása a pénzkivételen (sztem ALAP)
2. nem konfirmált email????????? ez hülye???
3. csetelni a trollboxban LOL
4. rákattintani valami ismeretlen linkre a csetboxban ÜBERHÜLYESÉGösszességében megérdemelte a looser.
Stay hungry!
-
Spirit
őstag
Köszönöm, nekem is az lenne a tervem, hogy LTC betesz, konvertál, BTC ki a pénztárcába.
Egéybként érdekes, hogy notrollon óránként átlag 0,6ltc jött, de 10% eltűnt a mátrixban, give me-n 4,5 órája vagyok, eddig 0,51ltc jött össze. Lehet, hogy balszerencsés időszakot fogtam ki, mostmár megvárom a holnapot, hogy mit csinál. -
Zirowe
nagyúr
válasz supercow #271 üzenetére
Ok, litecoinos tárca befejezte a syncet, elindítottam a guiminert, viszont már kb 10-15perce csak "starting" van.
Vmit rosszul állítottam be?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz supercow #275 üzenetére
Köszi, így már megy.
Viszont nem igazán akar "beindulni", azóta lement 7 khash/s-re, és a gpu sem indult be igazán, terhelés 0%-on.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
válasz supercow #355 üzenetére
Tételezzük fel, hogy nem személynek adom el az LTC v. BTC pénzemet, mert mindenki akkor akar venni, mikor a béka segge alatt van az árfolyam. Eladni pedig magasabb árfolyamon szeretnék. Ha vannak LTC-im akkor átváltom mondjuk őket BTC-re vagy nem, ez még kiderül, ezután mit lehetne tenni valami pénz ügyben?
A lényeg, hogy mondjuk tejet-kenyeret akarok venni belőle. Ekkor milyen lehetőségeim vannak? -
Sotho
őstag
válasz supercow #400 üzenetére
Tuti ami fix a coinotronon izzítottam egy trc-s workert, de egyelőre csak ltc megy.
Nemhazudok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz supercow #409 üzenetére
Én mit mondjak? Alsó hangon 670-700W-ot vesz ki a cucc a konnektorból. Ha ráfizetésessé válik azonnal le kell kapcsolnom, különben nagyon elúszok vele. Ez +520kW/h havonta. Ezzel átkerülök már a kedvezményes fogyasztási értékből az átlagosba. 50Ft/kWh-val számolva ez havi 26000Ft, amit ki kell termelnie és nem bánnám ha lenne még haszon is rajta. Nehéz lesz ez ilyen diff mellett, hacsak nem emelkedik az árfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest