Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Elbandi #18687 üzenetére
@Elbandi, az érmém lényege, hogy az aranyfedezet egyre nő mögötte, ezzel ad egy olyan (folyamatosan nővő) fix alapárat ami egy biztosíték arra, hogy amennyiben az érme iránti kereslet 0 lesz és nem lesz váltó ahol el lehet adni akkor is a fix alapáron bármikor "vissza lehet adni nekem", el lehet adni a dedikált minimál visszavásárlási áras piacon. A pontos válasz a kérdésedre pedig az, hogy mivel folyamatosan nő az aranyfedezet mögötte, ezért lesz változó az ár, és pl. a befektetők gondolkozhatnak úgy, hogy most bevásárolnak belőle és hónapokkal később tuti magasabb ára lesz ezért addig megtartják.
@Ati, nem ez az első magyar fejlesztésű érme, hanem a VirtualMining Coin, ezt somogyipeti fórumtárs fejlesztette, szintén nem saját maga...
@ignorant, úgy emlékszem, hogy régebben is hasonló "ignorant", lekezelő módon nyilatkoztál a hozzászólásairól. Nem tudom, hogy mikor és mivel bántottalak meg, de a legutóbbi 2 válaszod miatt nem is sajnálom, ha megtettem!
Azt gondolom, hogy itt a fórumon normális hangnemben írtam a hozzászólásaimat, tehát arra, hogy nekem volt bátorságom megcsinálni a saját érmémet úgy reagálni, hogy minek ez az értelmetlen szarság, szerintem téged minősít és nem az érmémet.
Az érmét akkor kezdtem el megcsinálni mielőtt a jelenleg is tartó scamcoin áradat bejött volna és akkor nagyon sok helyről hallottam, hogy a BTC mögött nincs semmi, akármikor beeshet az ára 0-ra, még a kormányok sem támogatják. Ebből jött az ötlet, hogy akkor térjünk vissza az arany alapú pénzhez, mert az egy biztos támasza volt bármelyik létező pénznek.
Azt persze nem tudtam belekalkulálni, hogy a 15 éves kis senkiháziak naponta fognak új csalásokkal előállni ezzel megrengetve a bizalmat az altcoin piacban, valamint azzal, hogy a hozzád hasonló "ignorant", elvakult számítógép kockáknak fingjuk sincs a pénzügyekről és arról, hogy mit jelent az arany fedezet és miért akkora nagy szó az, ha aranyfedezet van egy érme mögött. Az arany nem egy a sok fém közül, hanem egy értékmérő nemesfém ami évezredekre visszamenőleg a hatalom és a gazdagság szimbóluma volt! Az arany nem előállítható, annyi van amennyit már kibányásztunk és amennyit még ki lehet bányászni! A jelenlegi ipar felhasználás folyamán pedig folyamatosan csökken a mennyisége a világon!!! (és többek között az a tulajdonsága is nagyon nagyon fontos, hogy évezredekig megtartja formáját és mennyiségét, nem oxidálódik, nem morzsolódik szét, ahogy azt megformálják, úgy is marad!)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó vált!!
- Kivételes áron DELL G15 5530 Gamer Laptop /I5-13450HX/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3050 6GB/144Hz/Gari
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A17/R7-7735HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garancia
- Gamer asztali gép
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest