Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a gnome-os recorder elég ismerős, lehet fenn is van alapból! Alakul ez, neked is thnx!

(#901) urandom0
Hát igen, ez valóban jó ötlet....sőt az előző verzióra fel is raktam az Anydesk-et, de a multkori új telepítésre/SSD-re már nem. Mikor feldobtam, milyen klasszul tudom helyette kezelni az asztalát meg a programjait, azt mondta, hogy soha!
Annyira nem lepett meg, mert ismerem, szóval a női lélek kiismerése mondjuk úgy, még folyamatban van.
De az ötlet tényleg remek, köszi!Egyébként tud terminalból telepíteni, upgrade-elni is. Ezt azért nem vészes letávvezérelni! Lehet menni fog ez a hangfelvételes dolog is, csak én indulok neki túl nagy elánnal....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira nem lepett meg, mert ismerem, szóval a női lélek kiismerése mondjuk úgy, még folyamatban van.
De az ötlet tényleg remek, köszi!