Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt már azért kitárgyaltuk, hogy a KDE panelje gyenge, de nem csak a Messenger, hanem az össze jobb alsó részre lemenő ikon ugyanaz. Megszoktam Cinnamonnál is, hogy ha rákattintok a frissítés pajzs ikonjára, hogy van-e valami, akkor felugrik. 1 kattintásra, ezek szerint megoldható a dolog, ha a buta DE is tudja.
Gondolom mindenki tejeskávé dokkot használ, így nem fontos a panel. Pedig még mindig nem döntöttem el, mit rakjak a HP 8470p-re......a 4GB-tal épp KDE lenne optimális rá.Lehet, hogy a komplex nem a helyes definíció volt.
Azóta sem derült ki, hogyan lehetne megoldani, hogy 1 kattra feljöjjön a készenlétben lévő program.(#124) BoB
Nem Mint-es téma volt (vagy nem mindig), amúgy reagáltál rá szerintem anno. Meglepő is lenne, ha nem így lenne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged