- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy buta programokat használok. A távasztali programom is ugyanaz, amit megszoktam (Remmina), a torrent programom is, a képnézőm sem buta, sőt kifejezetten a legjobb programok, és mégse Gnome, vagy KDE-s. Kipróbáltam 3 féle Office programot, és fölénnyel az OnlyOffice program nyert. Minden kritikus doksimat meg tudta nyitni, és a pdf-eket is, ráadásul gyorsabban. Menteni ugyanúgy lehet vele doc-okat pdf-be, excel filejaim is tökéletesen jelennek meg, úgyhogy libreoffice ment a lecsóba.
Amúgy meg olyan egzotikus programokat is használok, mint sacd exctractor (igaz csak terminlos), vagy Flacon (Flac-ek szétbontására javarészt), FF Multi converter (videó konvertálásra is), de ezeket régebben is használtam, és szintén a legjobbak között vannak, nem véletlenül keresgéltem ezeket annyira anno. Xnview meg már Win alatt is a legjobbak között volt, szal attól hogy Openboxozom baromira nem azt jelenti, hogy igénytelen programokat használok. De nem is azt jelenti, hogy minden programot felrakok amit mondanak nekem, aztán egy túlbúrjánzott linuxom lesz. Én kérek elnézést, hogy ésszel használom a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest