- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv!
Többek ajánlására win10 helyett felraktam a 19.2es linux mint-et.
Egy dolog zavar kegyetlenül, hogy mindenhez admin jelszót kér. Hol tudom ezt kikapcsolni? Seholse kérjen...
-
Drughi
addikt
Köszi a válaszokat.
Steamen meg szoktam venni a Pro Evolution Soccer aktuális kiadását, de ezzel is van hogy hetekig nem játszok. A többi nem fontos.
Amúgy a gépet netezésre, filmnésre, adattárolás (kép, zene dokumentum) használjuk.
Mondom, egyelőre csak ismerkednénk vele, de egy 50GB körüli partíciót hagyok majd neki, ha gyalulom a gépet.
Pendrive-ra csak ideiglenesen tettem fel, nehogy bekavarjon a windowsnak.Ha az említett torrent kliensek is jól működnek, akkor nem ragaszkodok a utorrenthez, a lényeg, hogy menjen.
Ami még kellhet: iTunes? Outlook(még mindig MS office)?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szeretnék belefogni egy kis Linux kalandba és a Mint-re esett a választás.
Pendrive-ra telepítettem (hogy biztosan ne piszkáljon bele a WIN-be) és onnan futtattam az Ubuntut és a Mintet is, végül utóbbi lett a szimpatikusabb.Mivel úgy is gyalulom a gépet később már merevlemezre teszem fel a win 10 után. Egyelőre csak ismerkedés céljából, de ha tudja azt amire használom, akkor lehet, hogy fő rendszernek is beállítom.
Melyik verziót javasoljátok?Lenne pár további kérdésem:
-Steam tudom, hogy van, benne 3 db PC-re megvásárolt játék. Ezeket sehogysem tudom futtatni?
-Rendszerfrissítés. Ugyanúgy megy, mint WIN alatt? Tehát, ha most felteszem a 17.3-at, akkor idővel a 18-ra is frissíteni tudok?
-MS Office hogy muzsikál?
-uTorrent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Pulze cigaretta
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hálózati / IP kamera
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest