- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- VR topik
- Hővezető paszták
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv!
Többek ajánlására win10 helyett felraktam a 19.2es linux mint-et.
Egy dolog zavar kegyetlenül, hogy mindenhez admin jelszót kér. Hol tudom ezt kikapcsolni? Seholse kérjen...
-
Drughi
addikt
Köszi a válaszokat.
Steamen meg szoktam venni a Pro Evolution Soccer aktuális kiadását, de ezzel is van hogy hetekig nem játszok. A többi nem fontos.
Amúgy a gépet netezésre, filmnésre, adattárolás (kép, zene dokumentum) használjuk.
Mondom, egyelőre csak ismerkednénk vele, de egy 50GB körüli partíciót hagyok majd neki, ha gyalulom a gépet.
Pendrive-ra csak ideiglenesen tettem fel, nehogy bekavarjon a windowsnak.Ha az említett torrent kliensek is jól működnek, akkor nem ragaszkodok a utorrenthez, a lényeg, hogy menjen.
Ami még kellhet: iTunes? Outlook(még mindig MS office)?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szeretnék belefogni egy kis Linux kalandba és a Mint-re esett a választás.
Pendrive-ra telepítettem (hogy biztosan ne piszkáljon bele a WIN-be) és onnan futtattam az Ubuntut és a Mintet is, végül utóbbi lett a szimpatikusabb.Mivel úgy is gyalulom a gépet később már merevlemezre teszem fel a win 10 után. Egyelőre csak ismerkedés céljából, de ha tudja azt amire használom, akkor lehet, hogy fő rendszernek is beállítom.
Melyik verziót javasoljátok?Lenne pár további kérdésem:
-Steam tudom, hogy van, benne 3 db PC-re megvásárolt játék. Ezeket sehogysem tudom futtatni?
-Rendszerfrissítés. Ugyanúgy megy, mint WIN alatt? Tehát, ha most felteszem a 17.3-at, akkor idővel a 18-ra is frissíteni tudok?
-MS Office hogy muzsikál?
-uTorrent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SUSE Linux
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged