-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #2823 üzenetére
Most már kiírták a blogon, hogy frissíthető az LMDE1 LMDE2- re!
Upgrading LMDE (from UP8 to “Betsy”)
Nem túl kezdőbarát, de nem vészes.
-
válasz
Speeedfire #2823 üzenetére
Érdekes lehet, milyen módon próbáltad frissíteni, hol találtál olyan helpet hozzá, ami alapján belevágtál!
eleinte én is ilyen trükkökkel öldöstem a disztrókat, lehet ezekből tanulni rendesen Én úgy tudtam, még dolgoznak a biztos frissítési módszeren. Itt van egy leírás, de ott az elején a figyelmeztetés is! A Blogjukon meg fog jelenni, ha a frissítés rendelkezésre áll.
Ilyen esetekre hasznos:
valami backup megoldás, Systemback v. Mint sajátja, de az is, ha van külön /home mappa!
Vagy egy + telepítőnap. -
válasz
Speeedfire #2809 üzenetére
Ez akkor most LMDE 1? debian-keyring csomag a legfrissebb? Illetve mi szerepel a sources.list-ben, lehet az kavart be, hogy már a Jessie az új stabil, míg az LMDE testing-re épült, amikor még a Jessie volt az, lehet át kéne írogatni...
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #2809 üzenetére
Jó kérdés, az előzményeket nem tudjuk, de itt egy lehetséges megoldás. Mondjuk lmde-re nemtudom mennyire jó ez.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #1609 üzenetére
sudo cp bash.bashrc.dpkg-old bash.bashrc
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #1573 üzenetére
Ez mi? Intel driver alapból megy.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1558 üzenetére
Helló, én próbáltam pár hónapja, akkor tökéletes volt. Beállításoknál állítsd be, mert alapból nem full képernyősként indul
-
válasz
Speeedfire #1350 üzenetére
Nem is memóriafogyasztás a fő bajom vele (bár egy lmde boot után (ami kb fél perc) 100 megát kajál csak be, de az xfce is 200 alatt marad), hanem, hogy erős proci és vga is kell neki, különben lomha, döcögős az egész.
-
válasz
Speeedfire #1341 üzenetére
Pendrive-val próbáltad? Sok (főleg régebbi) asztali gépnél gyakori bug, próbáld meg dvd-ről feltenni, azzal nem szokott gond lenni.
Más, megjelent a 17-es Mint XFCE RC verziója, reméljük hamarosan jön a végleges. -
joecontra
addikt
válasz
Speeedfire #1313 üzenetére
-
Bohus
aktív tag
válasz
Speeedfire #1313 üzenetére
Egyszerre csak egy szoftverfrissítő futhat, jelen esetben a dpkg is aktív. Várd meg amíg befejezi, majd próbálkozz ismét. Újraindítás után gond nélkül telepítheted a minitube-ot, vagy bármi mást.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1260 üzenetére
Valószínű, hogy ugyan az az RC és az LTS, mert az RC-hez is ennyi frissítés jött kb. Meg pár lvl 5-ös, amit fel nem teszek.
Ui: Nekem most dobott be 4db lvl 3-as frissítést.
(#1264) fradi81 :
"Mintnél nincs hivatalosan disztribúció frissítés ha erre gondoltál, csak tiszta telepítés támogatott."Ezt hogy érted? RC nem frissül LTS-re?
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #1260 üzenetére
Nálam adott ma frissítéseket a cinnamonos verzió, de Mintnél nincs hivatalosan disztribúció frissítés ha erre gondoltál, csak tiszta telepítés támogatott.
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #490 üzenetére
Csak chrome böngészőben? A youtube az jól megy? Tudnál erről egy képernyőképet berakni, hogy mit értesz összeesés alatt?
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #486 üzenetére
"Hogy lehet frissíteni az újabbra? Mint debian alatt?"
Akkor ki mondta?
Ja asszem a Mint szó kétértelmű, van egy magyar jelentése is
Csak a facebookal van gond? Mi?
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #484 üzenetére
Akkor neked nem LM debianod van
Így update pack sincs. Mi köze a grafikus környezetnek a facebookhoz? Szerintem ott más gond lesz.
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #482 üzenetére
Lent a panelen van ez a pajzs alakú jel, a frissítéskezelő. Na abban tudod megnézni. itt
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #476 üzenetére
Jelenleg UP 4 van? Frissítéskezelőben Update pack info mit ír? [link]
-
fradi81
veterán
válasz
Speeedfire #470 üzenetére
Mint Debiannál Update Packok vannak kb félévente, azt a frissítéskezelőjében lehet is intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Androidos fejegységek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest