-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(OFF)Solus-nál én azt tapasztaltam, hogy ha a telepítőjével partícionál, akkor SSD esetén a partíciók illesztése (alignálás) nem (/OFF)megfelelő ( not aligned ).
A Live rendszer gparted-je viszont már helyesen illeszti a partíciókat.
Nézz rá erre mindenképp, ha kipróbálásra kerül a Solus. -
De. Lehet tanulni Debianon is, de kezdőket óvva szoktam intenteni tőle. Szopni fognak a régi csomagokkal, meg hogy a nonfree tároló alapból nincs bekapcsolva, se a Wi-Fi, se a GPU-használata
Én anno totál kezdőként a Wheezyvel igazán szoptam, mikor még a hálókártyát sem ismerte fel és az fglrx-ről is csak akkor hallottam, mikor elkezdtem utánajárni, mi a fene baja van.
ami kezdő desktop usereknek marha frusztráló lesz, csak elveszi a kedvüket az egésztől.
....és vért ízzadva megoldottam és éppen meghozta a kedvem még jobban a Linuxhoz! Akkor tudatosult bennem, hogy nem lesz többé szükségem Winre.
Öööö...mivel tanulásról esett szó, nem out of box felhasználásról........utóbbi nálam a Mint volt.
Ha azt mondod, hogy egy Arch klón nem szívatja meg időnként a kezdőket, neked elhiszem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest