- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól van, most már összeállt a kép valamennyire, először akartam is kérdezni, miért a Nemoból állítgatod desktop ikonokat, mert emlékeztem rá, hogy anno én azt a desktopon állítgattam. Ezek szerint ezt még 18.1-nél csinálhattam, mert ott meg is van az opció erre:
Rémlik is valamely verzió megjelenésekori leírásból, hogy a Nemo dolgait integrálták az asztalba, ezek szerint ez is ennek esett áldozatul. Nem volt túl jó ötlet, vagyis az ötlet az jó lett volna az egységes megjelenés szempontjából....az viszont gáz, ha 18.2 óta nem csináltak vele semmit.
Abban bízzunk, hogy most már még jobban a Cinnamonra tudnak koncentrálni, ha már a KDE verzió kiesett a kalapból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest