Hirdetés
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól van, most már összeállt a kép valamennyire, először akartam is kérdezni, miért a Nemoból állítgatod desktop ikonokat, mert emlékeztem rá, hogy anno én azt a desktopon állítgattam. Ezek szerint ezt még 18.1-nél csinálhattam, mert ott meg is van az opció erre:

Rémlik is valamely verzió megjelenésekori leírásból, hogy a Nemo dolgait integrálták az asztalba, ezek szerint ez is ennek esett áldozatul. Nem volt túl jó ötlet, vagyis az ötlet az jó lett volna az egységes megjelenés szempontjából....az viszont gáz, ha 18.2 óta nem csináltak vele semmit.
Abban bízzunk, hogy most már még jobban a Cinnamonra tudnak koncentrálni, ha már a KDE verzió kiesett a kalapból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Hardcore café
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon