-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól van, most már összeállt a kép valamennyire, először akartam is kérdezni, miért a Nemoból állítgatod desktop ikonokat, mert emlékeztem rá, hogy anno én azt a desktopon állítgattam. Ezek szerint ezt még 18.1-nél csinálhattam, mert ott meg is van az opció erre:
Rémlik is valamely verzió megjelenésekori leírásból, hogy a Nemo dolgait integrálták az asztalba, ezek szerint ez is ennek esett áldozatul. Nem volt túl jó ötlet, vagyis az ötlet az jó lett volna az egységes megjelenés szempontjából....az viszont gáz, ha 18.2 óta nem csináltak vele semmit.
Abban bízzunk, hogy most már még jobban a Cinnamonra tudnak koncentrálni, ha már a KDE verzió kiesett a kalapból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest