- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #7854 üzenetére
Végül a nagy hőségben felröpítettem "Cinmanó Szonyicskát" (18.2).
Eleddig szépen fut, habár az elején előfordult, hogy videokártya-driver telepítése, illetve váltása után a rendszer indítás nem ment végig a login-ig, de egy restart megoldotta, utána "kijavította magát" a rendszer. Az Intel microcode firmware még nem okozott gondot.
Már csak a ventilátorok pörgésén kellene lassítani. A TLP-n kívül mit javasoltok az energia menedzselésére?
Illetve, amit így hirtelenjében még leltem meg; az asztali elemek, ikonok méretét hol tudom megnövelni?
-
lev258
veterán
válasz
Dhampir #7854 üzenetére
Tudod egy baj van ezzel az elgondolással. Egyáltalán nem biztos, hogy az általuk kiválasztott kernel (amire vakon ráböktek), amit elég kevés hardveren tesztelnek, valóban jól működik. Könnyen lehet, hogy a javításai komoly bug-okat javítanak, pl. nekem a dual-VGA-s gépemen így volt.
-
válasz
Dhampir #7854 üzenetére
Nekem ezt csinálta a 18.1 telepítéskor egy alkalommal, de reboot után többször nem. Nem tudom, miért csinálta, de így nem is érdekelt tovább.
(#7853) colomb2
Lassan én is kinövök a disztróhopperkedésből.....kéne egy kis idő a Debian 9-re, azt szeretném belakni most már rendesen, de ettől kíváncsiságból úgyis felrakok érdekes disztrókat.
Múltkor valami japán ninjás disztró piszkálta a fantáziámat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged