- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi- #7678 üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.
Ha van kedved, itt megoszthatnád a tapasztalataidat a telepítésről.
-
válasz
-szabi- #7678 üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest