Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Én használom a fingerprint-gui-t, de sajnos közel sem tökéletes. Lenovo V100 noti, AES 1610 szenzorral. Már maga a beállítás is problémás volt, a program gyakran összeomlott (általában a második lehúzást követően). Ha sikerül ötször beazonosítani az ujjlenyomatot akkor azt elmenti, onnantól használható. A felismerési arány viszont nagyon rossz, csak kb.az esetek felében sikerül elsőre. De ha elsőre nem megy, akkor ezt gyakran több sikertelen kísérlet követi, ilyenkor inkább be szoktam pötyögni a jelszót.
Nálam az a bosszantó, hogy tiszta kézzel, szép egyenletesen lehúzva is gyakran teljesen más képet mutat a felismert lenyomat. Legtöbbször mintha egy rövid indítás után oldalra rántottam volna a kezem, ilyenkor természetesen találat sincs. Ugyanezen a gépen Windows Hello közel 100%-os
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
Rowon