- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
ubyegon2 #7225 üzenetére
Igen ezzel egyetértek. Viszont egypárszor belefuttattam már Home usernél is, hogy jól jött volna a GPT.
Én úgy vagyok vele ha a HW támogatja akkor ne azért ne az új legyen mert nem értek hozzá. Csak egyszer kell beállitani és utána már mindegy
Illetve ha vki csak win-t használ akkor a secure boot feature sem egy elvetendő dolog ami szintén csak az uefivel lehetséges.
Illetve lol kategória, de van olyan workstation amiben ha nem uefi kompatbilis videókártya van akkor nem tudsz belépni a "bios"-ba ha win10 secure boot engedélyezve van, mivel addig nem él a kártya és nincsen kép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest