-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Az a 38 fok a CPU hőmérséklet?
Mivel íratod ki?Korábban elementary OS-t használtam és abban volt több panelos kijelzés, viszont azok itt nem működnek.
Kellene egy olyan ami a hálózat sebességét mutatja és ki is írja. Eddig nem találtam jól működő és mutatós darabot.
Plusz még egy CPU terhelés kijelzés is jó lenne %-ban, valamint egy ventilátor fordulat kijelzés. -
Sejtettem és elég szörnyű is.
fel se ismerném a cinmanót, ha nem mondod Viszont ez nálad valami docker megoldás lehetett, most meg már itt a vertikális panel junittyfanoknak! Sleepet gépnél nem használok, csak magamnál, de igen nehezen jövök ki belőle hajnalonta. 
(#6991) lev258
Valóban, hiánypótló lenen egy ilyen profilú topik, hiába többen nem akarják. Persze ők nem játszanak, tilingeznek és a programokat is csak cli-seket használnak.
(#6992) Syl
Desktopmutogatós topik már valóban létezik, de tele van wines asztalokkal....

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fel se ismerném a cinmanót, ha nem mondod Viszont ez nálad valami docker megoldás lehetett, most meg már itt a vertikális panel junittyfanoknak! Sleepet gépnél nem használok, csak magamnál, de igen nehezen jövök ki belőle hajnalonta. 

Rowon