- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Az a 38 fok a CPU hőmérséklet?
Mivel íratod ki?Korábban elementary OS-t használtam és abban volt több panelos kijelzés, viszont azok itt nem működnek.
Kellene egy olyan ami a hálózat sebességét mutatja és ki is írja. Eddig nem találtam jól működő és mutatós darabot.
Plusz még egy CPU terhelés kijelzés is jó lenne %-ban, valamint egy ventilátor fordulat kijelzés. -
llaszlo
veterán
Hali
Sarah van fent.
Az a helyzet, hogy a videónézésnél ha mozog a kép háttere oldalra, akkor mintha 3-4 darabra lenne vágva elcsúsznak az egyes részek. VLC-vel és gnome mplayerrel is.
Korábban elementary os volt fent és ott csináltam valamit amivel ez megoldódott. Viszont most sehol sem találom, hogy mi volt rá a megoldás.
Ebben kérnék segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest