Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Az a 38 fok a CPU hőmérséklet?
Mivel íratod ki?Korábban elementary OS-t használtam és abban volt több panelos kijelzés, viszont azok itt nem működnek.
Kellene egy olyan ami a hálózat sebességét mutatja és ki is írja. Eddig nem találtam jól működő és mutatós darabot.
Plusz még egy CPU terhelés kijelzés is jó lenne %-ban, valamint egy ventilátor fordulat kijelzés. -
llaszlo
veterán
Hali
Sarah van fent.
Az a helyzet, hogy a videónézésnél ha mozog a kép háttere oldalra, akkor mintha 3-4 darabra lenne vágva elcsúsznak az egyes részek. VLC-vel és gnome mplayerrel is.
Korábban elementary os volt fent és ott csináltam valamit amivel ez megoldódott. Viszont most sehol sem találom, hogy mi volt rá a megoldás.
Ebben kérnék segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon