- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Igen így tettem ahogy írtad, linux-ban töröltem mindent, gparted-del, de nem indult el a windows 7. Ezt mégérdeklődöm a windows tipikban.
Mentettem a 100 mb-os partíciót is , csak most nem tettem fel, gondoltam linux el tudja indítani valahogy így is.
Akkor visszateszem azt is.A gond ott volt hogy a linux nem látta a windwos 7-et a partíción. Teljes törlést az ssd-n hogyan csináljak? Ha a gparted grafikus verziója nem elég hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest