- Mini-ITX
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
King Unique #5836 üzenetére
a win7 nekem csak arra kell hogy egy visual studiot tudjak használni, illetve van amit csak arról tudok megcsinálni.
Linux az elsődleges. És minden adat sd-n tárolódik, csak a rendszer van ssd-n. 35-ből 13 foglalt 64 bites win7-tel, igaz még a visual studio nincs rajta, de minden más ami kell már rajta van. A win update nem működik, terheli egyik magot 50 %-on, teljesen kikapcsoltam a frissítés szolgáltatást, nem fog hízni. -
amdni
aktív tag
válasz
King Unique #5836 üzenetére
Nos teljes kudarc.
A windows 7-nek vége, most linux ról írok.
gparted-del csináltam a parcíciókat, ghost-al átmásoltam a windows 7 partíciót, bejött a win7 logó de utána semmi.
Csökkentett módban sem, egy ideig töltött, majd megállt "classpnp.sys" betöltésénél.
próbaként tisztára töröltem az ssd-t win7 telepítővel, telepítettem, de mikor a telepítő újraindult, megint ugyan az a hiba jött elő, win7 logó bejön és nem lép tovább. (bootrec nt60 all ; bootsect /fixboot /fixmbr) sem segített.
Úgyhogy most linux mint van fent, van ghostolva egy komplett win7-em, van szabad tárhely még 35 giga, oda ghostolom a win7 c: partíciót, de elindítani nem tudom hogyan kell.
Legacy módban van minden sz.tem, bios arra van állítva és működik minden.
Nem is láttam telepítés közben semmit ami lehetett volna állítani hogy uefi módba települjön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged