- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Én egyszer tettem merevlemez partícióra live lemezképet. Pendrive-ról CTRL+C - CTRL+V, valamint syslinux beállítás, boot flag és kész (azt hiszem). Azon kívül hogy a live piszok gyors, más előnye nincs, mert az adott lemezre nem engedi feltelepíteni.
King Unique
Az lehet, de engem a fat32-re formázott partíció, valamint a Rufus és a Unetbootin emlegetése erre enged következtetni. Nem azt írtam, hogy rossz a megoldásod csak azt hogy szerintem nem telepíteni akarja. De nekem végül is mindegy.Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Gombászkönyvek egyben
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest