-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A különbségre voltam kíváncsi. Wine esetében ugye máris szívás van, mert "ügyeskedni" kell.
Ami eddig kiderült, igazából átlagfelhasználás esetén nem sok differencia van, habár nekem erről nincsenek bővebb tapasztalataim, mert korábban 32-bites Linuxokat futtattam, ott meg nem volt probléma ezzel.
Az utoljára idézett cikkben konkrétan nem az MS érdekelt, hanem maga a kernelre vonatkozó információ (Linus az egyik szerzője ((?)), ha jól hámoztam ki), egyébként a Phoronixes cikk 10 Linuxos hozzászólóinak egyike idézte azt a linket, úgy találtam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest