Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy a hiányos support, a nem megfelelő kommunikáció, az itt-ott külföldi forrásból fellelhető fórumbejegyzések, amiből barkácsolgatni lehet, meg még száz másik oka lehet ennek. Mindenesetre a mi dolgunk, hogy megpróbáljunk egymáson segíteni, hiszen jóformán egymásra vagyunk utalva. Na nem teljesen, mert azért van nagyon sok angol nyelvű anyag a neten, csak hát a laikus is ugye hová ugorjon elsőnek, melyik disztribúció kézikönyvét olvassa el, majd hámozza ki, hogy a disztribúciók között mi a különbség, az Arch Wikiből át lehet-e ültetni a megoldásokat Ubuntuba és fordítva, stb. Én sok problémát látok ebben, de nyilván ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, mert máskülönben ez a széttagoltság jó is meg rossz is. Mindegyik projektnek van valami jó ötlete, amivel hozzá tud tenni a nagy egészhez és szabadon választhatsz, hogy ezek közül neked éppen melyik tetszik.
Visszakanyarodva: én élő MX Linuxból bebootoltam volna és azon keresztül javítottam volna a bootot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- EAFC 26
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon