Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
senior tag
Nálam nem volt grafikus gparted a telepített rendszerben (linux mint xfce 64) és nem is tudtam elővarázsolni (sudo apt-get install gparted) ra azt mondta már van, gondolom ez csak parancssoros. Elengedtem, használtam ami van. Ahol neked debian könyvtár volt, ott nekem nem volt.
-
captainnemo
senior tag
Be tudom bootolni magát a rendszert, és megcsinálom a képeket majd, csak macerás, mert be kell bootolnom a pendrive-ról, beírni a grub-ba azt a pár sort. Aztán amikor ott vagyok a rendszerbe megcsinálom a képeket. Kimásolom a bootolt pendrive-ra és feltöltöm ide.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Borderlands 4
- Formula-1
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon