Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Kezdjük apránként: A BIOS boot sorrendet kellene beállítani(grub-os elsőnek) vagy a grub-os meghajtó kivételével az összes meghajtó bootolhatóságát letiltani.Windows-ban a gyors rendszerindítás kikapcsolása is hasznos tud lenni e-tekintettben.Ha sikerül egyszerűbb lesz a többivel foglalkozni.
UI: Összef**om a bokám ha pont a gyors-índítás kikapcsolása megoldaná a problémát. -
zizidor
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nekem a Mint csinál furcsa dolgokat a legújabb kernellel. Van hogy nem indul el, van amikor bejelentkezés előtt 1 percig nézhetem az üres képernyőt, van amikor csak a hang van teljesen szétesve. Ezt a verziót fekete listára tettem hogy ne frissüljön, így egy ideig nincs gond vele.
Nálad szándékosan a Win indul elsőnek, ha nem azt használod gyakrabban?
Illetve szándékosan van meghagyva ennyi kernel? Én 1-2 régebbi verziót szoktam meghagyni, meg azt amivel eredetileg telepítve lett. -
lev258
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Peppermint-en mennyi szabad hely van? Mert nagyon sok régi kernelt őrzöl.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon