- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
teleahocipöm #14124 üzenetére
Kezdjük apránként: A BIOS boot sorrendet kellene beállítani(grub-os elsőnek) vagy a grub-os meghajtó kivételével az összes meghajtó bootolhatóságát letiltani.Windows-ban a gyors rendszerindítás kikapcsolása is hasznos tud lenni e-tekintettben.Ha sikerül egyszerűbb lesz a többivel foglalkozni.
UI: Összef**om a bokám ha pont a gyors-índítás kikapcsolása megoldaná a problémát. -
zizidor
őstag
válasz
Nekem a Mint csinál furcsa dolgokat a legújabb kernellel. Van hogy nem indul el, van amikor bejelentkezés előtt 1 percig nézhetem az üres képernyőt, van amikor csak a hang van teljesen szétesve. Ezt a verziót fekete listára tettem hogy ne frissüljön, így egy ideig nincs gond vele.
Nálad szándékosan a Win indul elsőnek, ha nem azt használod gyakrabban?
Illetve szándékosan van meghagyva ennyi kernel? Én 1-2 régebbi verziót szoktam meghagyni, meg azt amivel eredetileg telepítve lett. -
lev258
veterán
válasz
Peppermint-en mennyi szabad hely van? Mert nagyon sok régi kernelt őrzöl.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged