- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Doky586 #13098 üzenetére
Ja, az akkor más. Bár továbbra is amatőr hatása van. Persze, írni, olvasni tudja. Anno én is így kezdtem el Linuxot használni, hogy XP-vel készült partíciókra ment, sokáig az adatpartíciókon és külső meghajtókon az NTFS-t is meghagytam, és nem bénázásból, de nem tudtam még akkor, hogy a Linux be fog-e jönni fő rendszernek, sokáig amolyan kísérleti jelleggel ment. Aztán szépen fokozatosan gyalultam arról a gépről ezeket, és ext4-es partíciók mentek a helyére. Persze, mentek az NTFS partíciók is, de nagyobb procioverheaddel és lassabban, igaz sokat nem befolyásolt, mert szintén egy régi, 160 gigás, 5400 rpm-es, SATA2-es, CHS-ses laptop HDD-ről ment az egész, ez még 7 éve volt, már a gép sincs meg jó pár éve, már akkoriban is erősen elavultnak számított az egész cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest