Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ha valaki a gépére Winx-et álmodik, mert az nagyon super és gondolom jó ideje vágyik is már rá, azt nem lehet észérvekkel meggyőzni. Embereken akaratuk ellenére nehéz segíteni, anno én sok kollégámat évekkel ezelőtt az SSD-vel tudtam behülyíteni, sokan azt akartak. Sivalkodtak is rendesen, mert csak Linuxot voltam hajlandó telepíteni nekik rá, de ugyanezek a faszik/nők pár hét múlva már ha fizetnek nekik, sem akartak volna Windowst. Nyilván hatalmasat dobott egy laptopon 5400-as HDD után egy SSD a belassult Win után friss Mint-tel.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Hővezető paszták
- AliExpress tapasztalatok
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon