Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
szotadi
üzenetére
Indítsd el kézzel a pavucontrol nevű progit, abban a kimeneti eszközök listájában lesz minden eszköz neve után 3 ikon, az elsővel le lehet tiltani/némítani.
Bár ez továbbra is probléma lesz, hogy ha lemegy a tévé energiatakarékba, akkor a Mint elvesztheti, mint eszközt, és nem lesz hang egyáltalán. Ehhez nem értek, hogy ez utóbbit hogy kéne áthidalni.
-
Petya XT
senior tag
válasz
szotadi
üzenetére
...Ez engem is érdekelne, én is így jártam, 3020-al, a 19. verzióknál nem jelentkezett soha.

Egyébként, úgy vettem észre, hogy egy idő után, ott marad, azon az eszközön, a programok alapértelmezett hangeszközeihez lehet köze. Persze ez nélkülöz mindenféle szakmai, hozzáértő dolgot. Csak sejtem.
Azt hiszem ha minden kötél szakad BIOS-ból ki tudod lőni az analóg cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon