Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
growler
őstag
válasz
CsengődiGeri #11815 üzenetére
Alternatíva lehet az "AnyDesk" [link]
-
Cyrin
addikt
válasz
Teljesen jól működik linuxon is. Szoktam használni, egy ideje ráfeküdtek rendesen a linuxos verzió fejlesztésére is, azóta partiban van a win-essel.
-
válasz
/opt/teamviewer/tv_bin/TeamViewer
Ez az elérési útja. Legegyszerűbben úgy tudod megoldani, hogy az asztalon nyomsz jobb gombot, indító létrehozása sort kiválasztva a Tallózás gombbal kikeresed a fenti helyen a fájlt, elnevezed az indítót és ha az OK-ra kattintasz, egy felugró ablak fel fogja ajánlani, hogy berakja a Menübe is az Egyéb kategóriába!
Bezárás után leül az ikonja a panelre.
Nem használtam még Windowson, de szerintem ha elindul a program, tök ugyanaz lesz minden Linuxon is. Itt is egyszer használtam pár éve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest