-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Az Appimage ezzel szemben egy telepítés nélkül futtatható fájl - hasonló mint a Win.-es portable app
Sorry, tényleg igazad van, épp a minap ki is próbáltam egy ilyet valakinek a kérdésével kapcsolatban! Na jó, szóval ez volt a tudtam csak nem sejtettem kategória nálam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a sandboxos dolog meg, hogy egyszer rak fel magának egy külön kis disztrót, ez úgy nagy vonalakban megvolt, köszi! Viszont jó, hogy leírtad, mert sokan nem tudják és itt amit leírtak 2 hete, azt már senki nem fogja látni!

Ezek azt biztosítják hogy a programok tudjanak olyan apróságokat használni mint a hang, a képernyő, és így tovább (pl. GTK3, d-bus, X11, Wayland, Pulseaudio).
Na ugye!? Egy kis disztró a nagyban! Kellene a ragyának. Ebben igaza van a nagyArchúaknak, hogy mindenki olyan disztrót használjon, ami a frissítési módszerével biztosítja a hardverek működését. Emiatt is bőven elég lenne azoknak Arch és klónjair használni, akinek nagyon új hardverei vannak. No de a hype meg a hűdejó, ha egész nap frissíthetek valamit érzés.......
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HP Omen gamer szék Citadel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon