- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen videókártyát?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #10943 üzenetére
Azért nem javasolt a tárolókból a sima Python, mert egyrészt nem a legfrissebb, másrészt pedig ha virtuális környezetet telepítesz, mert bizonyos Python verzió kell bizonyos csomaghoz, akkor Anaconda / több Python telepítése nélkül meg vagy lőve. És a conda még menedzseli a verzióidat és segít is a környezetek között ugrálni.
És amúgy is, fejezd már be a Én tuti nem tennék fel ilyen külön weboldalról letöltős szutykot a gépre. hajtogatását. Nem érsz el vele sokmindent, hiszen a tárolókban nincsen benne, látszik, hogy nem értesz a Pythonhoz és én nem neveznék megbízhatatlan szutyoknak egy tudományos szoftvercsomagot, amit olyan cégek használnak, mint BMW, Cisco vagy Samsung. Az AUR-ból telepítés meg még rosszabb, mint egy hivatalos, megbízható weboldalról származó csomag telepítése.
-
oszi666
őstag
válasz
Frawly #10943 üzenetére
Nos, azért ragaszkodom egyelőre az Anacondához, mert vettem anno egy udemys Python kurzust, amiben az összes feladat, leírás minden jupyter-ben van, és emiatt. Az, hogy miért nem próbálok mókolni összevissza elég egyszerű: rohadtul nem értek hozzá
Az egész linuxos dolgot azért kezdtem el, mert nagyon idegesít, hogy van egy elég jó gépem játékra (igaz csak egycsatornás memóriával, és sajnos egyelőre sima HDD-vel) és maga a windows vmi hányadék lassú. Próbáltam mindent, nincs fent kb semmi a vírusirtón kívül ami automatikusan betöltődne (onedrive google drive ilyenek) és egyszerűen utálom, hogy bekapcsolás után 2,5 perc mire betöltődik a gmail a firefoxon. Van vírusirtó, futtattam adw cleanert, malwarebytes anti malwaret, hogy hátha bekaptam valamit, de nem
Nem vagyok informatikus, szóval nem nagyon volt más ötletem mint az infós ismerősök által sulykolt "próbáld ki a linuxot"nak adni egy esélyt. Szóval feltettem a linux mintet a windows 10 mellé, 50gb-ra és a kezdeti 2,5 percből 20mp lett. Ami számomra sokkal tűrhetőbb.
Mindezek mellett gőzerővel próbálom magam megtanítani kódolni, hátha pályaelhagyóként felvesznek akárhova, csak a mostani munkámtól szabaduljak.
Amitől itt minten nem tudok megszabadulni, hogy néha a tapipad dadog valamiért.
elnézést a hosszú offért
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest