- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #10300 üzenetére
Érdekességképpen:
Linux Creator Linus Torvalds: I Love My MacBook Air!
Persze azóta már Dell XPS 13 Developer Edition laptopot (is?) használ.
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2 #10300 üzenetére
snobphone formátum
ahogy tetszik, ebben a formában nem hallottam még. Nos nyugodtan lehet az IOS-t használókat sznoboknak meg egyebeknek nevezni, de szerintem akkor ilyen alapon a linuxot használókat is. UGYE MILYEN HÜLYESÉG? Attól, hogy mást használ valaki, mint a többség, inkább csak különc, másak az igényei, de nem feltétlen sznob. Van olyan is! De ahogy nyargalnak a droidos árak is a csillagos égig ... 2 éve tettem le a droidot, mivel mindegy milyen kategóriájú, közép vagy felső, 1,5-2 év a rendszer támogatottsága, utána csak google biztonság update. Na azt meg a hajra lehet kenni. Illetve ... elszaródik na! Nekem ebből lett elegem, amig játék rendszer kellett, addig jó volt, de ma már olyan kell, ami mindig rendelkezésemre áll. Nekem nem kell több, úgy, mint a laptopra is, ami remélem a linux valamelyik disztrója lesz. Egyébként a Blackberry rendszerét imádtam, csak hát hiába a pöpec rendszer, ha az applikációk elmaradtak.
A képformátuma meg jobb. Tessék szépen kipróbálni, utána véleményezni. De ahogy olvastam, leáldozóban van már a jpegnek is, lesz valami más helyette (nem jut sajna eszembe).
Azt nem vágom, miért foglalkozzanak a fejlesztők inkább a droidos rendszerekkel, ez is egy vélemény, nincs is vele részemről semmi baj. Nem kerestem statisztikát, de saccra olyan 30/70 % lehet az ios vs droid arány, ami azért nem csekély. Ne csak a kis hazánkat nézzük, van élet a határainkon túl is.
Köszi a linket !!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest