- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2 #10274 üzenetére
“Ahogy látom már telepakolod a Cinnamonos disztródat KDE-s programokkal, nem is értem miért nem jó ennek a saját kétpaneles fájlkezelője (Nemo) és szövegszerkesztője (Xed).”
Már itt húztam a szemöldököm, hogy “mi van”?! Majd fejsd ki kérlek, ezt nem vágom.
Egyébként úgy gondolom a választás lehetősége inkább ajándék, mint probléma. Gondolom neked is van okostelcsid, rajta alapvető alkalmazásokkal, amit te sem feltétlen használsz, hanem a saját ízlésednek és igényednek megfelelőt. És ez így van jól.“Ha így kutyulsz mindent, te magad sem fogod kiismerni mit hogyan, nemhogy a családdal megkedveltetni!”
Meglehet hogy így van, mert nekünk nincsenek alap ismereteink a linuxxal kapcsolatban, windows rendszerben nőttünk fel, vagyis én még a dos ideje alatt. Mindenféle hibájával együtt azért pozitívum mellette, hogy úgy variálom ahogy akarom, és ettől “szerethető”. Ha ez a pozitívum itt nincs meg, szólj légyszi vagy szóljatok, mert akkor nem is erőltetem a dolgot. 70/30 arányban azért a redszer legyen értem, ne én a rendszerért. Nyilván kell tanulni (bár nem tudom honnan és mit), de ha nem szerethető, akkor nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest