Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A pár éves Debian másod disztróként való használata azért elég jó volt a kutyulgatás kipróbálására (kb 2 év alatt tudtam csak kinyírni a Jessie-t). Anno január 01-én hajnalban raktam fel egy Arch-ot is, a koncentráció segített eltereli a figyelmet a zümmögésről az agyamban.
Ha nagyon muszáj, elvagyok én ezekkel is, a sok disztró inkább csak kíváncsiságból volt/van fenn (már egyre kevesebb persze), no meg a sok kezdő kérdés megoldására is kíváncsi voltam gondolom, talán volt bennem egy adag segítőkészség is, emiatt csináltak belőlem Tg-t, gondolom. (sajna ki lettem utálva, így valahová terelnem kell a megmaradt kevés szabadidőmet)
A Mint desktopon nagyon be van lakva, emiatt marad ez a fő disztróm, a laptoppal meg kísérletezgetek, pár kollégám gépére emiatt is sikerült találni mindig megfelelően működő disztrót.Amúgy minden reggel úgy ébredek fel, hogy ma felrakok valami legózós disztrót végre és mélyebben belenézek a dolgokba, de aztán elkezdek olvasgatni és elmarad.
Ami sötét terület nekem, az a VGA-k és a működtetésükhöz szükséges különféle driverek, ezen a területen kéne bővítenem ismereteimet, AMD-vel úgy-ahogy elvagyok persze, de itt sem minden tiszta teljesen a vdpau, vaapi, stb használatával, bár tudom mindnek a funkcióját elméletben.
Köszi az iránymutatást egyébként, sose árt egy más megközelítés, bár én soha nem rettegtem az LTS használata alatt, milyen lesz a következő, ennyi erővel a rollingnál is retteghetnék a folyamatos frissítések miatt vagy éppen amiatt, hogy kihagyok pár hetet és amiatt kampózik a rendszer, mint azt a Manjaro topikban olvastam pár napja.Lényegében én egy jó kezdő rutinnal rendelkezem, nem értek semmihez, de már képes vagyok megtalálni a megoldást, ha gond van, ez jól is jött a topikokban való segítéshez.
(#9074) Mirr Murr
Fentiek alapján is láthatod, nem túl sürgős a laptop vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest