Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A pár éves Debian másod disztróként való használata azért elég jó volt a kutyulgatás kipróbálására (kb 2 év alatt tudtam csak kinyírni a Jessie-t). Anno január 01-én hajnalban raktam fel egy Arch-ot is, a koncentráció segített eltereli a figyelmet a zümmögésről az agyamban.
Ha nagyon muszáj, elvagyok én ezekkel is, a sok disztró inkább csak kíváncsiságból volt/van fenn (már egyre kevesebb persze), no meg a sok kezdő kérdés megoldására is kíváncsi voltam gondolom, talán volt bennem egy adag segítőkészség is, emiatt csináltak belőlem Tg-t, gondolom. (sajna ki lettem utálva, így valahová terelnem kell a megmaradt kevés szabadidőmet)
A Mint desktopon nagyon be van lakva, emiatt marad ez a fő disztróm, a laptoppal meg kísérletezgetek, pár kollégám gépére emiatt is sikerült találni mindig megfelelően működő disztrót.Amúgy minden reggel úgy ébredek fel, hogy ma felrakok valami legózós disztrót végre és mélyebben belenézek a dolgokba, de aztán elkezdek olvasgatni és elmarad.
Ami sötét terület nekem, az a VGA-k és a működtetésükhöz szükséges különféle driverek, ezen a területen kéne bővítenem ismereteimet, AMD-vel úgy-ahogy elvagyok persze, de itt sem minden tiszta teljesen a vdpau, vaapi, stb használatával, bár tudom mindnek a funkcióját elméletben.
Köszi az iránymutatást egyébként, sose árt egy más megközelítés, bár én soha nem rettegtem az LTS használata alatt, milyen lesz a következő, ennyi erővel a rollingnál is retteghetnék a folyamatos frissítések miatt vagy éppen amiatt, hogy kihagyok pár hetet és amiatt kampózik a rendszer, mint azt a Manjaro topikban olvastam pár napja.Lényegében én egy jó kezdő rutinnal rendelkezem, nem értek semmihez, de már képes vagyok megtalálni a megoldást, ha gond van, ez jól is jött a topikokban való segítéshez.
(#9074) Mirr Murr
Fentiek alapján is láthatod, nem túl sürgős a laptop vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gumi és felni topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Update 09.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest