-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Tiszteletem mindenkinek, jó hírrel jövök ide hozzátok.
Reményeim szerint idevaló a téma.Megjelent a linuxmint-“Sarah” -18-mate-32 és 64bit verziója és linuxmint-18-xfce-32 és 64bit. ismét egy jól is működő disztribúcióról van szó...
Majdnem lefelejtettem: Linux Mint 18 "Sarah" - KDE 32 és 64-bites disztribúciót..Itt tölthetők is le a disztribúciók saját oldaláról: https://www.linuxmint.com/edition.php?id=220
A disztribúció ki is írása pendriv-ra Rufus-2.11-el sikeres.
A tapasztalataim idáig csak pozitívak a a linuxmint-18-mate-64bites disztribúcióval.
A lényeg live módban teszteltem pendrivel és a hardveres kollégák előtt emelhetem a kalapomat ismételten.
A disztribúció stabilan is működik mert kiválóan is működik...
A gépem összes hardverét is képes mókólás és mindennékül felismerni, firefox alapból játssza a jutubot és nem is akadozik.
A Boot idő látványosan gyorsult live módban pendriv-el, ez fontos tényező a számunkra.
Most megyek és telepítem is élesben a disztribúciót és mindenkinek sok sikert kívánok..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest