-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha belegondolunk, akkor dual-boot esetén egy friss Windows telepítés alapból elcseszi a Grub-ot, ahogyan fordítva a WBM-et is lecseréli a Linux. Mivel ez a build upgrade is egy ehhez hasonló nagyobb volumenű dolog, így nem meglepő. Én is csináltam ilyen nagyobb frissítést, de ott az EasyBCD-nek hála nem volt ilyen problémám. És mivel én meg a Grub-ot nem komálom, nekem az előbbi megoldás szimpibb.
Külső SSD-n Grub van, ott szaporítva is van több Linux, de majd testre kell szabnom, mert a default listája elég keszekusza 3-4 db OS esetében. Na meg lehet inkább GPT-re kellett volna csinálnom, mert az MBR csak 4 db elsődleges partíciót engedélyez...akartam létrehozni kiterjesztettet is, hátha arra is telepíthető a rendszer, de azt már nem engedte a GParted.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged