- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Asztrofotózás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha belegondolunk, akkor dual-boot esetén egy friss Windows telepítés alapból elcseszi a Grub-ot, ahogyan fordítva a WBM-et is lecseréli a Linux. Mivel ez a build upgrade is egy ehhez hasonló nagyobb volumenű dolog, így nem meglepő. Én is csináltam ilyen nagyobb frissítést, de ott az EasyBCD-nek hála nem volt ilyen problémám. És mivel én meg a Grub-ot nem komálom, nekem az előbbi megoldás szimpibb.
Külső SSD-n Grub van, ott szaporítva is van több Linux, de majd testre kell szabnom, mert a default listája elég keszekusza 3-4 db OS esetében. Na meg lehet inkább GPT-re kellett volna csinálnom, mert az MBR csak 4 db elsődleges partíciót engedélyez...akartam létrehozni kiterjesztettet is, hátha arra is telepíthető a rendszer, de azt már nem engedte a GParted.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest