- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Köszi a válaszokat!
Este elmentem aludni, azért nem írtam eddig. Talált egy Wi-Fi vevő sticket, és így már minden rendben, van net is.A Sudo Apt-os wine letöltéssel egyébként azért voltak gondok, mert elfelejtettem neki leírni azt a sort, ami a 64 bites verziónál engedélyezi a letöltést. Emiatt nem csinált semmit a gépe.
Egyébként egy ilyen gépen (Acer Aspire 3100) mennyire kellene gyorsan mennie a 64 bites rendszernek?
Mert jelenleg azt az infót kaptam, hogy nagyon lassú a gép. (Másfél giga 667MHz-s ram van benne, minden más gyári, AMD procis). A 32 bites 17.1 prímán futott rajta. Nem volt egy hyper gép, de a Mozilla pillanatok alatt bejött, nem kellett rá 2 percet várni.
Elsőnek a KDE 64 bites verziója volt fent, de az méglassabb volt (gondolom a kidolgozottabb felület miatt).20.000 Ft körül nézegettem újabb lap-topot aprón. Van valami tipp, hogy milyet kellene venni? Linux menne rá mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest