Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Kipróbáltam a 12-es LXDE kiadást. Debian és Ubuntu után meglepően kezelhető, az asztali rendszer memóriakezelése egész jó, a beépülök alapból települnek.
Pár megjegyzés. A Google Chrome telepítése nem ment simán a csomag installálása után kellett neki neki egy apt-get install -f. Mint többeknek, úgy nekem is sikerült egy kattintással az asztalon a jobb gombos helyi menünél az Openbox-ét beállítani.. Visszaállítani az eredetire már nem volt egyszerű, kellet egy kis utánaolvasás, és pcmanfm-el egy kis trükközés, ezt lehetne egyszerűbben is. A magyar linuxmint.hu oldalon nem találtam közvetlen letöltési linket a Debian Edition-hoz. Egyébként ugye ez a Debian Testing-nek felel meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest