Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT #15241 üzenetére
ez működik még Windowson? Ha jól emlékszem én ezzel kapcsoltam ki. Mi volt a hibaüzenet?
Ezzel kezdtem rendszergazdaként. Nem engedte valamiért, nem emlékszem a hibaüzenetre.
Mind a két rendszer EFI? Vagy milyen séma van a két SSD-n? Ha visszaraknád, direktbe a lapra?
Igen, mindkettőnek van EFI-je. A Debian a régebbi rendszer, a Mint telepítésénél a Debianos SSD ki lett véve fizikailag a gépből, hogy ne lássa a telepítő, így teljes értékű önálló rendszer mindkettő.
Nehogy a rack szívozzon...
Hááát, nem tudom. A Delock elég jó minőségű dolgokat gyárt, de nincs kizárva az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest