Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszi123
üzenetére
Azért kellett hozzá egy nap, míg odaértem.
Akkor megnyugodtam.
Sokan panaszkodnak a témában, mint látod a linkekből is. Amúgy hacsak nem valami spéci programot kell használnia a usernek, valóban minden megvan, ami a komfortos userkedéshez kell. Nyilván kis időt rá kell szánni, amíg belakja az ember a rendszert, megtalálja a szükséges alternatív programokat. De ha visszaemlékszem, Windows telepítés után is elég sokat kellett ügyködni, míg használható lett, most a sok órás driverek felkutatása, telepítése még nincs is ebben benne...(igaz én még Win7-et használtam)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokan panaszkodnak a témában, mint látod a linkekből is. Amúgy hacsak nem valami spéci programot kell használnia a usernek, valóban minden megvan, ami a komfortos userkedéshez kell. Nyilván kis időt rá kell szánni, amíg belakja az ember a rendszert, megtalálja a szükséges alternatív programokat. De ha visszaemlékszem, Windows telepítés után is elég sokat kellett ügyködni, míg használható lett, most a sok órás driverek felkutatása, telepítése még nincs is ebben benne...(igaz én még Win7-et használtam)
Rowon