Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem érted. Tegnap megcsináltam, működött (sok leírás van)
sudo apt-get install wireless-toolssudo apt-get install network-manager-gnomesudo apt-get install wpasupplicantsudo apt-get updatesudo apt-get dist-upgrade--reboot the computer--sudo apt-get install linux-image-$(uname -r|sed 's,[^-]*-[^-]*-,,') linux-headers-$(uname -r|sed 's,[^-]*-[^-]*-,,') broadcom-sta-dkmssudo modprobe -r b44 b43 b43legacy ssb brcmsmac bcmasudo modprobe wlTegnap használgattam is, felraktam pá programot amiket megszoktam, pl xsensors, iotop.
Ma elindítva csak a bluetooth érhető el, a wifi kártyára azt írja, hogy nincs benne adapter. Ha teszek bele egy másikat akkor se történik semmi. Mindegy, ezt a vonalat elengedtem
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Filmvilág
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon